torstai 6. marraskuuta 2014

Kortteja DIY ja koiria hau

Ulkona aivan ihana ilma, pakkasta, lunta, aurinkoa. Kuvat räpsin kuulkaa ihan vain ikkunan läpi, oonko ihan järkyttävän laiska ja mukavuuenhalunen! En vaan yhtään jaksanut enää uudestaan lähtä ulos kun en tietenkään muistanut ottaa kameraa mukaan, en tyttöä eskariin viiessä enkä lenkille lähtiessäkään.
 Täydellistä. Tyyni ja rauhallinen, kuulas ja raikas. Tässä tykkään talvesta, enkä oo varmasti ainoa.


 
 Teimme tytön 6- vuotissynttäreille kutsukortteja. Tytär sai oikeastaan tehdä itse, neuvoin vain vähän. Värit ja tarrat, kaikki hän myös valitsi itse, tosin kimalteen ois halunnut tummansinisenä, mutta se ei ehkä nyt ihan ois sopinut tuohon mintunvihreään kartonkiin, joten sain suostuteltua vaihtamaan. Tämä meijän kuopus kun on sellainen helposti tulistuva luonne, eikä häntä saa yhtään neuvoa tai muuta, koska KYLLÄ HÄN OSAA. Skorpionilapsi. Onkohan kellekään tuttua? Aivan ihana tyyppi niin hyvässä kuin pahassakin.


Hienoja niistä tuli. Lapsi oli pukenut päälleen tuossa kohtaa StarWars -asun, joka on sellainen musta kokohaalari. Ilona on vielä joko sen verran nuori tai sitten tuo luonne vain on sellainen, että kun joku on pukeutunut vähän eri tavoin kuin yleensä, pelästyy ja haukkuu. Nolostuu sitten, kun huomaa että se olikin tuttu ihminen. Sen vahtiherkkyyden huomaa siinä kyllä, että koko illan se vähän kierteli epäluuloisen näköisenä rooliasussa hyppelehtivää lasta. Ihan kuin ei olisi oikein vieläkään ollut varma. Hassu otus.
Basso kun on aina ollut ihan erilainen, se on sellainen viilipytty.
 
 Koskaan ei ole muistaakseni haukkunut mitään pukuja lapsilla, tuntee varmaan tuoksusta ja askelista tai muusta. Toisaalta se on hyvin itsevarma luonne, joten se oikeastaan pelkää mitään. Sillä pelostahan tuo Ilona räksyttää. Onneksi se on niin oppivainen, että siitä saadaan vielä varmasti ihan mahtava koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!