maanantai 3. marraskuuta 2014

Joulun odotus


Pitäis tulla lunta ja pakkasta, mutta täällä ainakin lumi suli ja vettä on satanut ihan koko päivän ihan solkenaan että ei ole paljoa joulun tunnelmasta tietoa. Nimittäin, just kun ajattelin, että nyt varmaan jo kehtaa myöntääkin, kun Halloweenit sun muut on saatu alta pois, että oon tosi kauan taas innolla oottanut joulun tuloa ja sitä kaikkea laittamista mitä siihen liittyy- niin tänään, kun kaupoissahan jo on nuo joulutavarat hyllyissä- tuntuikin yhtäkkiä ettei vois kyllä vähempää kiinnostaa.

Piti oikein lähtä hakemaan fiilistä koska nyt on vain niin mustaa ja märkää että kai se vähän masentaa. On ollut niiiin maanantai, mikään ei ole oikein toiminut, oon unohdellut asioita ja jopa yhden tapaamisen, postin pakettiautomaatti oli rikki, puhumattakaan kaikesta muusta mitä en tässä nyt kerro. Ei sitä vaan aina jaksa nähä sitä positiivista puolta asioista. Ärsyttää kaikki. Söin varmaan viikonloppuna (ihan vahingossa) niin h***sti suklaata että juksasin kroppani luulemaan että nyt on PMS....tai joku vastaava kenkkuamiskausi.

Tässä itseni ja muiden piristykseksi vähän ihania jouluisia kuvia by Pinterest:

Jouluvalot ja luonnonmateriaaleista valmistetut koristelut on tietysti ihan must sekä sisällä että ulkona.
Tässä on ihan tavallisesta valkoisesta nukkumatyynystä saatu koristelemalla hauska lumiukko!Oih, peurat ja porot! Tyylikästä.


Valkoinen joulu.

 Viime jouluna meillä oli aika paljon punaista, en tiiä vielä jatkuuko sama linja tänä jouluna. Rakastan joulua!
Neulotut tikkarit!

Vielä kun herkkujen äärelle pääsis pian!

Tätä postausta tehessä tulikin jo taas parempi mieli! Mitä me tehtiin ennenkuin oli nää kaikki ihkut Pinterestit ja vastaavat? Niin tosiaan muuten, sitähän mentiin kylään tai kahville ystävien kans. Milloin viimeksi teit niin?
Kivaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!