lauantai 22. helmikuuta 2014

Välipalaa

Yritän aina välillä syödä terveellisesti, koska sillä on jonkun verran vaikutusta yleiskuntoon.  Kerroin tässä joitain viikkoja sitten mahakivustani. Nyt alkaa näyttää siltä, että sen aiheutti silloin aloittamani reumalääke Trexan, ( käytetään myös syöpälääkkeenä) jota ehdin ottaa yhden kappaleen.

Todennäköisesti siksi, että vatsani oli jo valmiiksi ihan finaalissa, närästysjuttuja on ollut jo monta vuotta, sekä yleensä muutenkin hyvin herkkä vatsa. Niin se oli sitten ikäänkuin viimeinen pisara.
En todellakaan aio sitä lääkettä enää kokeilla! 

Eli nyt pitää taas tarkistaa ruokavaliota, jotta ainakaan sen puolesta ei tulisi pahenevia niveltulehduksia.


Leivän päälle siis jälleen avokadoa, ja ehkä sopivasti levitettä. Ei juustoa, ei kinkkuleikkelettä eikä muutakaan eläinperäistä.


ja päivän aikana paljon vihreää teetä, kuumana ja kylmänä janojuomana. Ei sokeria! Joskus vähän hunajaa. Olen ihastunut tällä hetkellä tähän Paratiisi Sen Cha -teehen. Pelkkä vihreä teekin menettelee, mutta onhan se hyvin kitkerän makuista.
Teen sitä aina pannullisen kerralla, juon kuumana kupillisen, ja loput jääkaappiin.

Myös Mate- teetä olen kokeillut, mutta se ei sovi minulle, alan käydä ylikierroksilla kuin joku ihmeen sähköjänis. Mutta jos tunnet , että tarvitset lisää energiaa, kannattaa kokeilla. Pitkäaikaiseen käyttöön en suosittele mateta, ehkä välissä olisi hyvä pitää taukoa.

Sanoinkin, että yritän aina välillä syödä hyvin...sillä usein pääsee käymään näin!
Mutta en halua alkaa nipottamaan liikaa, sillä jotenkin tuntuu että sittenhän elämästä katoaisi ilo, jos kaikkeen pitäisi suhtautua tosi vakavasti.

Nauti elämästä. Hoida silti itseäsi , 
sekä kehoa että mieltä rakkaudella!

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!