keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Jos alkais omavarais talouteen :)

Mitähän tässä enää uskaltaa lapsille antaa ruuaksi, kun mikään ei ole enää sitä mitä tuoteselosteessa sanotaan?
Aikoinaan lopetin Piltin antamisen vauvoilleni, kun ilmeni että niissä olikin oikeasti ihan hulluna sokeria! Sitten siinä keiteltiin kaikki soseet itse, ja ainakin oli äiteellä hyvä omatunto.

Eilisen Kalevasta luin, että ( luen useasti lehden päivän myöhässä, kun ei kerkee) osa Saksan luomumunista ei ole luomua. http://www.kaleva.fi/uutiset/talous/epaily-osa-saksan-luomumunista-ei-ole-luomua/622548/
 Esimerkkejä on lukemattomia. 
Mutta onneksi nuo hevosenliha einekset ilmeisesti päätyvät , tai edes osa niistä, köyhille? 

Pitää varmaan alkaa kasvattaa taimia ikkunalla, ja pistää keväällä kasvihuone pihalle pystyyn:) Ai niin , paitsi ettei mulla ole aikaa! 

Luojan kiitos, ei olla kovin useasti eineksiin sorruttukaan, eikä kyllä vastakaan sorruta. Kyllä sitä ihminen haluaa tietää mitä syö, ja sillä on siihen oikeus!
 Mutta ei tarvi kenenkääm kiireisen uraimmeisen nyt tästä
 pahoittaa mieltään, ei meilläkään mitää gurmee illallisia nautita, varsinkaan arkisin :)
Se on kuulkaa niin, että kun äiti tulee töistä ja lapsilla on kiljuva nälkä, niin ei muuta kun jauhelihat pannuun ja spagetti kattilaan !  Ei kestä kun muutama hetki, varsinkin kun nautajauhelihaa ei tarvi 
" varuilta" paistaa kauan , toisin kuin sikanautaa tuon trikiinin takia. Niin mutta enhän mää tiedäkään onko se nautajauheliha nautaa!!!! Sehän voi olla vaiks rottaa, IIK! Pittää vissiin ostaa lehmäki tässä sitten.

Sitäpaitsi omien kipujeni yhä vaan pahentuessa, olen jo muutenkin ollut kallistumassa yhä enemmän johonkin viherpiiperrykseen.
Nuorempana olin tosi kiinnostunut noista asioista ja olinkin kai melkein kävelevä tietosanakirja , mitä tuli terveysasioihin. Useamman vuoden sitten möinkin erilaisia terveystuotteita. Rikastunut en, mutta kaikki aikani ainakin meni siihen totaalisesti...
Saatanpa pian alkaa tekemään jotain smoothieita mihin tyrkkään kaiken mahdollisen terveelliseksi kehutun, jahka jaksan kaivaa tehosekottimen kaapin perältä:) 
Oottakaa vaan, laitan tänne sitten ohjeita tulemaan :)

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!