tiistai 26. helmikuuta 2013

Vanhan kirjan uusi elämä

Pitää nyt näyttää teille millaisen kirjan sain värkättyä vihdoin, ei tullu hirrrrrrveen hieno , ei , mutta jotai sinne päin. Musta noissa vanhoissa esineissä on aina niin paljon omaa viehätystä, että edes minä en onnistu sitä pilaamaan :)
Tänään mua masentaa. Kun muutimme tänne Asemakadulle, on kuin olisi aloittanut kaiken alusta taas. Kaikki näyttää kaatuvan rahoituksen puutteeseen ja minun masikseeni . On myös muita asioita, joita en nyt tässä voi kertoa mutta , mutta  tilannetta kuvaa hyvin tämä ajaton lausahdus:
" Ihmiset tarvitsevat eläessään kaksi sydäntä: Pienen, joka on täynnä syvää hellyyttä, ja toisen joka on terästä. "
- Kahlil Gibran
Mutta ettei tää postaus oisi pelkkää synkistelyä täynnä, niin mun pitää kertoa teille ihanasta blogista , jonka löysin viikonloppuna, ja sain sieltä aika ihania ideoita toteutettavaksi itselle! 


Mulla on tulossa nyt jokin mustavalkoinen kausi, eilen innostuin spreijaamaan lampunjalan ja siinä sivussa vähän muutakin mustaksi. Ulkonahan se piti tehä , siitä tulee niin kauhia katku.  Voi olla että naapurit on taas kattoneet, että mitä toi hullu akka NYT tuolla häärää:)


Voi että, kun mulla on niin paljon visioita! Miksi kaikkeen pitää olla niin paljon sitä rahaa?

Kun saisi valikoimiin joitain kivoja merkkituotteita , kankaita, tapetteja, ja sen sellasta:) Ja sitten joka aamu leipoisin toinen toistaan unelmaisempia kuppikakkuja vitriiniin laitettavaksi! Sitä ootellessa keskitytään näihin pikkuriikkisiin visioihin. Kotosalla oisi monen monta käyttämätöntä neulottua tuubihuivia, löytyy pinkkiä, valkoista,kimalluksen kera :) Kun kuitenkin joka vuosi noita huiveja ostellaan kasapäin lisää, yhtä hyvin niitä voisi kierrättää ja tehdä niistä jotain kaunista. Mutta siitä ehkä seuraavassa postauksessa sitten.

Kaunista ja aurinkoista  päivää, täällä ainakin on kunnon kevätmyrsky!
AnneEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!