keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Canvas taulu pikkuprinsessalleInnostuin tilaamaan itse ottamastani kuvasta tämmöisen canvastaulun, koska sain mailiini edullisen tarjouksen! Olin iloisesti yllättynyt, kuinka hyvä laatuinen taulu olikaan! Tämä on ihana vaikkapa pienen tytön huoneeseen.
 En kuitenkaan nyt laita tätä oman prinsessani huoneeseen, koska hän jakaa huoneen veljen kanssa. Isommat tytöt taas alkaisivat nahistella siitä, kumman huoneeseen taulu laitetaan. Joten koe mielessä liikkeeseen myyntiin, eihän tiedä vaikka alan teettää enemmänkin näitä tauluja.

Tyrnävällä asuessa aina haaveilin kuvaavani maisemia ja niistä teettäväni tauluja. Siellä kun ajeli autolla pitkiä suoria kesällä, auringon laskiessa, niin voi että oli kaunista!


Ei mikään poseerauskuva, mutta joskus on kiva katsoa ihan tämmöisiä tilannekuviakin, eikö?

On ollut mukavaa huomata, kuinka monilla asiakkaillani on koira tai koiria. Olen saanut kuulla monia tarinoita koiristanne, kun  Basso on ollut viimeaikoina paljon liikkeessä "töissä" , vahtimassa emäntää. Eli nukkumassa, sehän ei reagoi millään lailla teihin ihaniin asiakkaisiin, jotka olettekin kovin ihmetelleet, miten voi olla noin rauhallinen koira! Tosiasiassa se on valppaana kaiken aikaa, valitettavasti jonkin verran keskustassa kun ollaan, meillä käy myös hiukan levotonta porukkaa. Mutta eivät tule uudelleen, kun Basso nousee tiskin takaa...

Olen itse huomannut sen olevan rauhallisempi yöllä nukkuessaan,  kun saa olla päivällä mukanani töissä, kuin jos se on yksin kotona. Elämä on muuttunut hiukan erilaiseksi, mutta koira on sopeutunut erittäin hyvin. Onneksi nyt pääsimme jälleen omakotitaloon asumaan, hetken kerrostalossa oltuamme.

Jatkossa yritän laittaa postausta uudesta ihanasta kodistamme, kunhan pikkuisen ehditään laittaa paikkoja ojennukseen. Onneksi on niin kiire,etten ole juurikaan ehtinyt suremaan , kun jouduimme maalta kaupunkilähiöön. Uudella asuinalueella onneksi on suuri metsä ihan vieressä, se helpottaa hiukan koti- ikävää.

Ihanaa päivää kaikille lukijoilleni!


2 kommenttia:

  1. Upea canvastaulu ja aivan TODELLA upea koira teillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Minna ja kiitos kommentistasi! Basso täyttääkin ihan kohta 7 vuotta. Meille on muuttanut myös chihutyttö Ilona, josta onkin juttua uusimmissa postauksissani. Tervetuloa lukemaan!

      Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!