maanantai 18. toukokuuta 2015

Nokkosletut ja lakkabanaanismoothie

Proteiinipaukku. 
Purkki rahkaa, mehua, yksi banaani, lakkahilloa. 
Ei mitään muuta.
Yksinkertasta ja hyvää.

Jokakeväiset nokkosletut on taas paistettu! 
Teillä eteläläisillä varmaan on nokkospuskat jo aika kauan viheriöineet, 
mutta näillä korkeuksilla vasta eilen pääsin leikkaamaan pikkubaby- nokkosia.



En laita ohjetta nyt, sillä senhän jokainen kyllä tietää. 
Sen verran muutin tuota perusreseptiä, 
että korvasin vehnäjauhot ruis- ja grahamjauhoilla.
 Hyvin se onnistuu, muista vain laittaa paistamiseen kunnolla rasvaa. 


Appelsiinimarmeladi sopi meijjän mielestä hyvin nokkoslettujen makuun.

 Ihana biisi tämä Juha Tapion

Mukavaa viikkoa!

6 kommenttia:

  1. Nokkoslettuja onkin päästävä tekemään. En ole koskaan valmistanut niitä itse, joten nyt viimeistään on korkea aika. :) Mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tehdä.
      Ovat aivan yhtä hyviä kuin tavallisetkin letut, mutta samalla saa reilusti vitamiineja ja hivenaineita!

      Mukavaa viikon alkua sinullekin<3

      Poista
    2. Oijoi mitä herkkuja! Nokkosletut ovat kyllä niin parhaita <3 enpä olekaan koskaan kokeillut appelsiinimarmeladin kanssa. Täytyypä kokeilla, toimii varmasti :)

      Poista
    3. Kokeile ihmeessä! Oli vähän erilaista, tosi hyvin sopi yhteen.

      Poista
  2. Herkullisen näköiset letut Anne:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jael:)
      Ovat maistuneetkin, varsinkin noille pikku-ihmisille kavereineen.

      Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!