perjantai 24. lokakuuta 2014

Ensilumi satoi täälläkin

Kyllä aamulla oli mukavaa lasten heräillä syysloman viimeisiin päiviin, kun ulkona tuprautteli lunta ihan mukavasti. Lumi on lapsille ja koirille joka vuosi mahtava, uusi ihmetyksen aihe! Ilonasta en kuitenkaan osaa sanoa, onko se lunta entisessä kotimaassaan nähnyt, en oikein usko. Kommunikointi kasvattajan kanssa on jäänyt vähän vähemmälle kielimuurin vuoksi. Mutta ei ainakaan ollut sille pelottava asia, siksi muina miehinä se tepasteli pihalla ja leikki lumella hetken. Eihän sitä voinut kauaa pitää ulkona, paleltuu käpälätkin pian. Parempi on sisällä köllötellä lämpimässä! Tämä pikkuriiviö urvahtaa ihan mihin asentoon vain, mihin vain , missä on lämmin.Päivällisen jälkkäriksi kokeilin tämmöstä ex- tempore jälkkäriä: Kumma kyllä taas puolukkaa!


Lidlin muromysli (chocolate & hazelnut) voideltuun vuokaan ja päälle voinokareita sekä puolukkaa. Meillä kun sattuu olemaan sitä kyseistä marjaa pakkasessa ihan riittämiin. Enkös olekin tympeä, kun ihan vasitella rasitan teijän silmiä tämmösellä värien sekamelskalla....


Ripottelin päälle sokeria uunista ottamisen jälkeen. Paistoin 175 asteessa n. puoli tuntia.
Hiivatin kirpeetä oli, mutta jätskin kanssa hyvää! Esikoinen vannotti kavereille lähtiessään, ettei syödä sitten kaikkea...! Ei, ei....koitetaan muistaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!