tiistai 28. lokakuuta 2014

Virkatut kukat

Mulla on tosiaan vähän peukalo keskellä kämmentä, mitä tulee käsitöihin. Tykkään silti virkata ja on helpompi vaikka kuunnella luentoa kun saa käsillä tehdä samaan aikaan jotain. Näitä " kukkasia" tulee tehtyä vähän liikaakin. Menossa on psykologian tutkimusmenetelmiin liittyvä luentosarja ja siinä sivussa näitä on syntynyt ihan kuin itsestään hirveä pino. Ajattelin laittaa niitä ehkä joulukortteihin.
Loput Huutonettiin. Ettei ihan hukuta täällä kotona näihin kimaltaviiin valkoisiin kukkasiin.


Siitä se ajatus sitten lähti, että tein myös samanlaisia kukkia, joihin laitoin rintakorun kiinnitysmekanismin taakse, niin saa kiinnittää sitten vaikka laukkuunsa koristeeksi tai mihin nyt sattuu huvittamaan.
Meillä oli eilen ompeluseurat, hihhhii. Piti oikein äiti kutsua avuksi, kun tytär tekee lapasia koulussa, eikä oikein osannut. Kurjaa, että lapsella on tunne, että mennyt maku koko neulomisesta opettajan takia. Opettaja on varmasti ihan mukava, mutta kun tytär siirtyi puutöistä tekstiilityöhön, niin on vähäsen pihalla. Tyttö ei ymmärrä hänen videoitaan, ( joo, koulussa pitää katsoa open tekemältä videolta mallia) koska niissä näytetään niin nopeasti. Onneksi on mummo. Mummo näytti mallia ja nyt minäkin osaan! Kun ei tuo neulominen ole minunkaan juttu.  Ja onneksi on Youtube, sieltä nyt ainakin löytyy jos jonkinlaista mallivideota! Ja onneksi on myös ihanat kässäblogit, joista tässä mainitsen vain pari,
Mehtäpirtti
Prinsessajuttu
niissä voi aina käyä haaveilemassa kaikkia ihanuuksia (mitä en osaa tehdä) !

Hauskaa päivää kaikille rakkaille lukijoilleni!
Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!