torstai 27. maaliskuuta 2014

Ihonhoitoa

Tämä kutina on kiinnostanut aika monia, joten tein oman postauksen asiasta. Nyt ihoni on jonkin verran rauhallisempi, kun lisäsin tuota allergialääkettä neljään tablettiin / päivä.
Harmi vain, että se tuntuu todella väsyttävän. Tuoteselosteessa lukee " väsyttämätön allergialääke " . "Haittavaikutukset: uupumus".
Kysyin tiistaina lääkäriltä, että tehdäänkö mulle nyt jotain allergiatestejä yms. mutta odotellaan kuulemma nyt vain sitä aikaa Oysiin Ihotautipolille.

Tältä mun iho nyt näyttää, tämmöisiä läiskiä on vähän joka puolella.
 Iho on vähän koholla ja tulipunainen pahimmillaan noista kohdista. Samanlainen jälki jää ihoon jos kissa raapaisee.  En ole kynsillä raapinut, tietenkään.

Ei siis mitenkään kauhean pahan näköinen, mutta kutina on aika sietämätöntä. Eniten sitä on vatsassa ja selässä, jonkin verran myös jaloissa ja käsissä, joissa reiden sisäpinnalla, sekä käsien tavallaan kämmenpuolella.

Sitten tietysti alkaa tulla kaikenlaisia näppyjä ja ihonrikkoutumia, kun raapii.


Tässä ovat päivittäiset vitamiinit, mitä tällä hetkellä syön. Nämä kaikki olleet käytössä jo ennen tätä ihojuttua. Omega - 3 rasvahappoja syön purkista, ihan mitä merkkiä milloinkin vain tulee ostettua. Ilman sitä nivelkivut ovat ainakin paria astetta pahemmat. Tuo B- + C + Sinkki on kyllä useimmiten unohtunut ottaa...
Piimaxin tosin aloitin vasta,  tänä keväänä, koska muistin , että siitä oli lapsena apua nivelkipuihin. Kiitos H., jonka kanssa asia tuli puheeksi! Hän vielä haki purnukan mulle kaupasta ja toi kotiovelle!
Jotkut ihmiset osaa olla niin mukavia. 
 


Kävin muuten eilen uimassa pitkästä aikaa.  Uimavedessä polskuttelu ei aiheuttanut mitään oireita , eikä Acon käsivoidekaan, mitä laitoin koko vartalolle jälkeenpäin. Ei kauhean viisasta tilanteen huomioiden, mutta en ole oikein vielä tottunut ajatukseen siitä että ihoa pitäisi nyt hoitaa jotenkin eri tavalla.

Olen testaillut erilaisia viljavaihtoehtoja viime aikoina. Pistää miettimään, kun oireita on niin monenlaisia, sekä itsellä että koiralla. Hassua, että koira oirehtii vähän samoin kuin minä. Kummmallakin kutittaa ihoa ja silmiä, sekä silmät kuivaa...

Keitin tattaria iltapuuroksi. Hyvin erikoinen maku, mutta ei kuitenkaan liian voimakas. Voin ja hillon kanssa yllättävänkin hyvää.
Lounas seuraavana päivänä, tattaria, avokadoa, aprikoosia, viinirypäleitä, salaattia. Päälle Currymangokastiketta.

Ennenhän tuota söi ku selekäänsä otti. Mutta ei ollut mitenkään järkyttävän hyvää.


Koira sai sitten pelkkää tattaria kanankoipien kanssa, sillehän tuo näytti maistuvan!
Hauskaa ja aurinkoista päivää!
Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!