tiistai 25. maaliskuuta 2014

Meikit testissä

Blogin päivitys on jäänyt vähemmälle , jostain syystä on vain ollut niin paljon muuta tekemistä. Anteeksi!
Mutta koitan olla ottamatta paineita tästä blogin kirjoittamisesta, sillä kun teksti tulee sydämestä, niin sitä ei voi pakottaa.
 
Elloksen paketti tuli ja pääsin testaan uusia meikkejä.
 Vähän jännitti että tuleeko nyt jotain ihottumaa, kun mulla on nyt päällä tää kutinahomma.  Tämä on nyt sitten eka kerta mulla, kun on ihon kanssa tämmöistä ongelmaa.
Tänään kävin terveyskeskuksessa näytillä ja kehotettiin lisäämään allergialääkkeen ( Aerius) annostusta , sain myös lähetteen kiireellisenä ihotautipolille.

Fergie Wet n Wild huulipuna, jonka tilasin oli aika tummasävyinen. Varmaan enemmänkin iltaan sopiva. Toisaalta olen aika tumma nainen ja tykkään väreistä, joten miksei myös päivälläkin. Tytär kommentoi koulusta tultuaan, " äiti sulla on jännä meikki, se on ihan siistin näkönen"


Huulet punasin n. klo 10. Alle ei ollut nyt laittaa mitään pohjustusvoidetta, vain Lumenen päivävoide ja puuteri. Keskelle sipaisin vaaleampaa huulikiiltoa, koska tuo tummuusaste tuntui alkuun aika dramaattiselta.

Toinen uusi meikkituote oli saman sarjan Mega liner, musta silmänrajaustussi. En ole pitkään aikaan käyttänyt silmiin mitään muuta kuin ripsiväriä. Vaihtelu virkistää. Alkuun tuo tuntui luomilla vähän oudolta, kihelmöi ehkä hiukan. Tosi helppo oli maalata silmät ja pysyi valumatta.  Ei kutittanut silmiä, toisin kuin monet ripsivärit tekevät.
Mutta mitään kummempaa ihoreaktiota kummastakaan uudesta tuotteesta ei ole kasvoihin ilmaantunut, onneksi. 
Kutina ei ole muutenkaan koko aikana ollut kasvoissa kuin vähän. Omituisinta tässä on, että se alkoi ihan hetkessä, tunnin aikana.


Tässä näkyy hyvin leuassani oleva luomi, joka on viikon aikana alkanut kasvaa kummallisesti. Ajattelin leikkauttaa sen pois lähiaikoina kokonaan. Kuten varmaan huomasittekin, ihoni on ihan järkyttävän kuiva. Nyt on ollut pakko laittaa vielä meikin päälle lisää kosteutusta, tänään se oli Lumenen päivävoidetta. 

Aamulla pesen kasvot aina vain jääkylmällä vedellä.  Laitan alle Hydrocortison Apobase 1%,  sitten Lumene Hydra Drops päivävoidetta tai Nivea Cremeä , annan imeytyä ihan rauhassa jos ei ole kiire. Seuraavaksi  Garnierin BB - voide ja Lumenen Translucent puuteri. Olen kokeillut myös tuota Lumenen CC voidetta, mutta se on liian kuivattava ehdottomasti mun iholleni. 

Olin tosi iloisesti yllättynyt huulipunan kestosta, sekä siitä että huulet pysyivät myös kosteutetun oloisina. Tässä viimeisessä kuvassa ( n. klo 16) olen ehtinyt jo syödä lounasta , tai no hmm...Karpalomantelinugaata, salaattia, puoli levyä fazerin sinistä , kahvia ja pullaa, lisäämättä kertaakaan punaa! Uskomattoman hyvin tää pysyi! 2 kommenttia:

 1. Moikka, hyvältä näyttää. Saako kysyä millaista kutinaa sinulla on? Mulla kun on ollut kehon kutinaa heinäkuusta lähtien(ei pahemmin ihottuma)
  Nyt käyn allergiasairaalan tutkimuksissa mutta mutta... laita vaikka sähköpostia jos et halua täällä kertos lähemmin. Kiinnostaa vain kulla sillä mulla menee kohta hermot
  hemmahosingeborg@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos :)
   Kutina on sietämätöntä, alkoi yhdessä hetkessä. Urticaria tyyppisen oloista kuulemma, koska pienikin hankaus tekee tulipunaisen , kohollaan olevan läiskän ihoon.
   Allergialääke ja voide auttaa vähän, mutta eilen kontrollissa ,oli lääkäri sitä mieltä, että kamala tilanne, raavin kuulema pian itteni verille, jos ei saada rauhottuun.

   Tiedän todellakin tunteen, hermothan tämä vie:(
   Teen aiheesta pian postauksen, joten kannattaa olla kuulolla:)

   Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!