torstai 11. huhtikuuta 2013

Unelma valosta

Kevään energia läikähtelee täällä taas yli ja pirskahtelee oikein! Jos minut löytää telkun ääreltä, niin silloin yleensä on menossa Matkapassi tai joku muu ohjelma missä voin imeä itteeni vieraiden kulttuurien ihmeitä ja henkeäsalpaavia maisemia, puhumattakaan toinen toistaan ihanammista ruokalajeista. Tykkään kyllä kattoa myös Avara Luontoa, äläkää naurako ;) ihan oikeesti. Pikku tyttönä haaveilin aina että musta tulee sellainen eläintenpelastaja tai ehkä joku valokuvaaja joka seikkailee syvimmässä Afrikassa vaaroja uhmaten.
Jos asuisin Afrikassa , mulla ois varmana tämmöinen kuisti tai onks tää olkkari :)
Photo by Elle Decor SA Editionja me syötäisiin vaikkapa bobotietä, se on muuten hyvää , kannattaa kokeilla, tuossa linkki jossa on sen ohje: Bobotie eteläafrikkalainen jauheliharuoka ja se näyttäis tältä
Photo by Pirkka.fi

Oikeasti lähtisin juuri nyt mieluiten Espanjaan , mää rakastan vain sitä espanjankieltäkin ja ne ihmiset siellä on sellaisia että tunnen jonkinlaista yhteenkuuluvuutta  niitten kaa. Tämmönen ilonen höpöttelijä täälä Pohjolassa on joskus rinnastettavissa vähän pöpiksi...no ei kai nyt sentään:)

Photo by huvilavuokraus.fi
 Sieltä vois vuokrata vaikkapa tämmöisen pikku huvilan, ihanasti tuo valo siivilöityy suurista ikkunoista! Mää tartten niin paljon valoa :) En kai mää nyt  mikään menninkäinen oo.
Photo by huvilavuokraus.fi
Sitten tässä me otettais rennosti ja oltais niinku downshiftingiä tai mitäsoli?
Photo by huvilavuokraus.fi
En taida saaha taiotuksi näin mahtavaa puutarhaa, en vaikka koko kesän taikoisin, joten taidanpa laittaa illalla taas joitain siemeniä multaan että jotain saatais kesällä kasvamaan.

Valoisaa päivää kaikki! Muistakaa että huomenna on uusi päivä taas ja se on teidän jokaisen oma!
Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!