torstai 7. helmikuuta 2013

Ensimmäinen iltalenkki :)


  Oli todella kaunista lumisessa metsässä! Mutta intoilimme vähän liikaa koiran kanssa ja päädyttiin kahlaan umpihankeen, siis lunta oli tosiaan puoleen reiteen:)

Pari iltaa sitten uskaltautuin tosiaan ekaa kertaa lenkille tuon taannoisen sairaalareissuni jälkeen. Siis menin sairaalaan tutkittavaksi, kun tuota toista jalkaa särkee niin paljon ja selkääkin. Sain sitten tulla sieltä pois entistä kipeämpänä, ja palata saman tien takasin. Ihan tavallinen jotain...
no post jotain  -  päänsärky :) 
joka aiheutui selkäydin punktiosta,  mutta niin karmea, ettei ole ikinä, edes pahimmassa kankkusessa ollut! Viikonloppuna sitten tuli helpotus kun laittoivat veripaikan. 

Kipu jalassa ja selässä on tallella edelleen, mutta nähtävästi minussa ei ollut lääkäreiden mielestä muuta vikaa, kuin että teen liikaa töitä ja lepään liika vähän:)

Tuolta lenkiltä kotia tullessa repi tuska jalkaa ja selkää, joten ehkä ois pitänyt ottaa rauhallisemmin.
Eilen sitten Basso juoksutti urakalla miestä ja sen velipoikaa , kun livahti ulko- ovesta karkuteille. Itsehän se sieltä kotia löysi hetken kuluttua, hyvä vahti ei onneksi jätä reviiriään pitkäksi aikaa.

Yhden kerran se on minulla ( täällä lähiössä asuessamme, Tyrnävällähän se oppi kiipeämään aidan yli kuin mikäkin karhu )  karannut, ja sain sen juoksemalla kiinni, koska se on niin putkiaivo-  kuten miehet useimmiten:) , että juoksi suoraan metsäpolulle, jossa aina käymme. Siellä oli ihana söpönen venäjänajokoira tyttö , jonka luo se jäi leikkimään. Siitä sen sain helposti otettua kiinni. Kun tuo rotu ei ole mikään palveluskoira, mutta kyllä sillä silti on jonkunlainen miellyttämisenhalu olemassa...vai onko? Onhan?

Mutta se siitä hurtasta tällä kertaa. Toisiin asioihin:
Haluan näin bloginkin välityksellä toivottaa teidät tervetulleiksi uuteen liikkeeseen, jossa meillä on nyt myös pikku kahvio:)
Laskiaispullaa on tarjolla, en ole itse leiponut ( teijän onneksi) vaan ovat Huovisen Leipomon.

Ikkunoissa ei ole vielä teippauksia, joista helposti tunnistaisi, mutta tässä vieressä on PikkuThai ravintola ja Decora on tuossa kivenheiton päässä myös.

Uutta on tulossa, pienkalustetta ja Mailegia ym muuta ihanaa.

Muistakaa ulkoilla tarpeeksi ja pitää toisistanne huolta!
Terkuin
Anne

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä, toivotaa, että vaivoje syy seleviää! Mua kans aikasa tutkittii hirmuste nivelvaivoje takia, mittää ei keksitty, sitte vaa resehti vuojeksi tulehuskipulääkettä :/

  Pitänee tulla puttiikki silimäilee, kuha kylille tullee asiaa. Piä Anne lippu korkialla ja ihkua kevättä!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos !

  niin mullahan on toi nivelreuma ollu lapsesta saakka, mutta tää ei kuulema oikein sovi siihen...kipulääkettä mullekin vaan työnnettiin, eipä silti , pyysin itekkin että pystyn oleen töissä, lääkäri kun ois halunnu pistää aikasen pitkälle saikulle.

  Ihanaa kevättä sullekin ja tervetuloa käymään :)

  VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!