maanantai 21. tammikuuta 2013

Tammikuun kimallus

Hyvää vuodenalkua kaikille. Olen tässä värkkäillyt koirankarvasta huovutusjuttuja. Ihan hauskaa ja helppoa kuin mikä, siis huovutan ämpärissä, en neulahuovutuksena...teen laattaa ja sen kuivuttua leikkaan..sopii aivan pienille lapsille ja lapsenmielisille hyvin, vedessä on mukavaa läträtä.

 
Kuten jotkut ovat ehkä huomanneetkin, Country Annie muutti alkuvuodesta uuteen paikkaan Asemakadulle. Luvassa lisää muutoksia, helmikuun alussa viimeistään muutetaan taas. Tällä kertaa tosin vain seinän toiselle puolelle, jossa on suuremmat tilat. Kuten joku viisas joskus on sanonut ( ja taisi teistä aika moni mua lohduttaakin, kun olin vähän siipi maassa ennen joulua) niin kun yksi ovi sulkeutuu, avautuu uusi ovia.Silloin toteutuu yksi visioistani pitemmältä aikaa, saatte oman kahvio nurkkauksen , johon voi tulla lueskelemaan sisustuslehtiä, fiilistelemään, juomaan kupposen kuumaa. Nähdään!


3 kommenttia:

 1. Vautsi! Voiko niistäkin tehä noin upeita juttuja?

  VastaaPoista
 2. Olet todella ihania juttuja väsäillyt! :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Bikke ja Seija :)
  nää on vaatimattomia juttuja, mutta tuottaa mulle paljon iloa, kun saa välillä upottaa kätensä johonkin...oiskohan musta pitänyt tulla leipuri:)vähän sama kun taikinaa vaivais.

  VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!