keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Hyvästi joulu, tervetuloa suloinen arki!

Hyvää Loppiaista!


 Nyt saa vihdoin sanoa joululle heipat ja toivottaa kevät alkaneeksi! Vähän vielä joululoman kuvia....tosin huomasin juuri, että hyvin vähäksi jäi tänä jouluna otetut kuvat. Olen välttänyt julkaisemasta blogissa kovin paljoa kuvia lapsista, missä olisivat tunnistettavissa. Tytöt taitavat olla tuossa pöydänkattamispuuhissa.

Kyllä! Kokeilin myös porkkanalaatikon jämistä tehtyjä pihvejä. Seuraavana kuvajonossa ei- niin- esteettisiä-ruokakuvia.  Hmmm....no kyllä nuo tuli syötyä. Tosin reseptiä vähän muuntelin.


Kynttilöitä meillä poltettiin aika vähän tänä jouluna, johtuen astmastani, ja kyllä siinä sellainenkin syy oli, että olen viime aikoina paljon ajatellut sitä, kuinka paljon yleensäkin kynttilöistä tulee huoneilmaan keuhkoille haitallisia yhdisteitä- enkä tieten tahtoen halua saastuttaa lastenkaan keuhkoja. Oonko jotenkin nipo? Kynttilänvalo on silti, kaikista haitoista ja vaaroistakin huolimatta, kauneimpia asioita mitä tiedän.


Joulukoristeet kaappiin odottamaan ensi joulua.Taidan silti joitain jouluvaloja jättää sisälle. Pihalle niitä tietysti jätetään. Muutoin on niin hiivatin synkkää. Onko outoa jättää tähdet ikkunaan?


Muumitalon tuhoamiskekkerit oli siis tänään.Jouluiset syömingitkin taitaa olla aika lopettaa. Muistinkin juuri ilmoittautuneeni verkossa joogaan!


Joulu on minulle rakkain juhla, mutta tänä vuonna kun olimme vain kotona koko lasten loman ja kun lasten isäkään ei lapsia ota luokseen, niin alkoi jo vähän väsyttää ittelläkin. Ei nyt ihan seinät alkaneet kaatuilla päälle, mutta lähellä se oli.  Ihanaa kun pääsee tekemään töitä! Jätin koulun sikseen, ainakin toistaiseksi. Ei ollut oikein tähän elämäntilanteeseen sopiva juttu, liian rankkaa moneltakin kantilta katsottuna.  Nyt onneksi on jo alkanut tämä,  uusi vuosi ja uudet kuviot, ja olen enemmän kuin tyytyväinen.

Oliko sinusta haikeaa tänään ,kun joulunaika päättyy?


4 kommenttia:

 1. Hyvää arkeen paluuta Anne:) ja hyvän näköiset porkkanapihvit!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Jael!
  Ja minä taas ajattelin, että kamalan näköinen tuo pihvikuva.
  Hyvää Loppiaisiltaa <3

  VastaaPoista
 3. Ja muumitalo syötiin loppiaisena. Sellainen on piparkakkutalojen kohtalo. Tuo että et niin paljon kynttilöitä polta, on todella fiksua... isoin syy on tottakai terveydellinen. Minäkään en ole ahkera kynttilöitten polttaja, kun tulee vieraita, silloin sytyttelen kynttilöitä, muuten en. Seinätkin pysyvät valkoisempina.
  Hyvää tammikuista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä yhtään rakentajalla harmittanut, oli sen verran hutera talo:)
   Niin, minäkin aina haaveilen palavista kynttilöistä, ikäänkuin mielessäni siis poltan niitä.
   Hyvää viikonloppua Tuula <3

   Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!