lauantai 9. tammikuuta 2016

Luetuimpia blogitekstejäni

Tuula`s Life- blogista sain inspiksen alkaa tutkimaan, mitkä kirjoittamani sepustukset ovat olleet viime vuonna luetuimmat. Sattuneesta klikkausvirheestäni, tai paremminkin uskon, etten osaa käyttää näitä bloggerin tilastoja, löysinkin luetuimpia kirjoituksia koko blogini olemassaoloajalta. Päätin tehdä siitä sitten pienen postauksen. En yleensä pahemmin seuraile blogissa mitään tilastoja, mutta nyt huomasin että minulla on aikamoinen määrä kävijöitä Yhdysvalloista ja Venäjältä. Aika hauskaa.

Ylivoimaisesti katsotuin oli tämä kirjoitus, ja ihmettelen tosissaan, miksi se on niin tajuttoman suosittu etenkin amerikkalaisten keskuudessa, mutta siinä täytyy olla jokin sana, mikä hämää :

Onko teillä jo kevät pitkällä?

Silloin taivastelin kevättalven epävakaista säätä ja lumen sulamista pois jo kovin aikaisin keväällä. Olin tehnyt melkoisen löydön kirppikseltä, uudenuutukaisen, suurikokoisen pyöreän virkatun maton. Kevään keltaisia kukkasia oli myös kuvattu.

Toisena seurasi:

Uusi minilipasto keittiöön ja tuuninkeja

Taas kirppislöytö! Pikkuriikkinen puulipasto, valkoinen ja sopivasti vanhahtava. Virkkaaminen oli myös tällöin kovasti tapetilla. En muistanutkaan, miten paljon virkkasin yhteen aikaan, oikeastaan aina kun oli vapaata aikaa. Se käy kyllä ihan terapiasta, ehkä tuolloin oli jokin olemisen sietämätön keveys ja angstinen murhe pahimmillaan. Selvästikin oli ollut erittäin paljon tekemisen puutetta, sillä myös peltitölkkejä oli päällystetty pilkullisilla kangasteipeillä....:D


Kolmanneksi suosituin blogiteksti oli:

Lampunvarjostin höyhenistä -jutussa esittelin itse tuunaamaani höyhenvarjostinta tytön huoneeseen. Postauksessa oli joitain kuvia netistä, höyhenistä tehdyistä lampuista niin kuin tässä kuvassakin.


Neljäntenä luetuin oli:

Banaani. nektariinismoothie mintulla
näytti olevan postaus, jossa olin höpöttänyt taas aluksi jotain iiiihan käsittämätöntä ja sitten tuli ohjetta smoothieen.

Oli muuten ihan hauskaa ja opettavaista tämä. Lukijoitani siis kaikesta päätellen kiinnostaa eniten virkkaaminen ja kirppikseltä kaivetut aarteet sekä hedelmäsmoothien valmistaminen.

Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Kiva kun sait inspiraation blogistani. Kivoja aiheita. Minä ihailen ihmisiä, jotka osaavat löytää kirppikseltä aarteita. Minulla on hyvä ystävä, joka periaatteessa ostaa kaiken kirppikseltä ja tuunaa ja tekee tavaroista mieleisiään. Hänellä on kaunis ja hauska koti. Tavaroitten löytämiseen tarvitaan silmää. Sinulla ja ystävälläni on hyvä silmä ja taju tavaroille.
  Näitä postauksia oli kiva katsoa.
  Auringonsäteitä viikonloppuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Kiitos sinulle Tuula <3
   Olisi kyllä enemmän kun mukavaa, jos ehtisi kirppiksille löytöjä bongailemaan useamminkin.
   Ihanaa alkanutta uutta viikkoa!

   Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!