torstai 31. joulukuuta 2015

Joulun tunnelmissa vielä, uuden vuoden kynnyksellä

Ihan pikainen, lyhyt postaus tähän hetkeen...vuosi vaihtuu pian ja monenlaisia ajatuksia pyörii mielessä. Elämässä on tapahtunut paljon kuluneen vuoden aikana ja vielä ihan viime metreillä tapahtumat ovat olleet melko odottamattomia, mutta hyvällä tavalla tervetulleita.Tuntuu siltä, että juuri nyt on pienen ihmisen pää hiukan pyörällä, ei oikein osaa keskittyä mihinkään kunnolla. Mitenkäs teillä joulunpyhät meni?

Vielähän tässä voi hyvin esitellä vaikka lahjoja mitkä oli mieluisia! Jostain syystä sain säilytyspurnukoita oikein kaksin kappalein, ja mikäs siinä, niitähän aina tarvitaan.


Kummatkin on tosi kivoja, Pitää esitellä myös tämä ihana lahjakassi, joka onkin kierrätetty USA:sta asti. Vain tuunattu minun nimelleni ja pöllöthän ovat minun lempiasiani.

 Oikeasti tykkään vielä enemmän korpeista, jos lintuja mietitään, mutta niistäpä ei taida olla paljoa materiaalia tarjolla, nuo pöllöt on nyt niin trendikkäitä! Saimme myös olkkariin Lokki- valaisimen, mutta siitä ehkä enemmän sitten myöhemmin. Kuopuksen rakkain lahja oli varmaan Baby Bornin interaktiivinen sänky, vaikka toivoikin kovasti vessanpönttöä:D


 Veljenvaimo oli reippaana neulonut tiskirättejä bambulangasta, oli kyllä mieluinen ja tarpeellinen lahja!


Mitäs muuta?
Itse tein lahjaksi ainakin vaahtokarkkeja. Ei tullut ihan niin esteettisen näköisiä kuin oisin toivonut, mutta maku oli kyllä kohdillaan! Käytin vaalean siirapin tilalla vaahterasiirappia.


Ollaan täällä lomailijoiden kanssa leivottu, mokkapaloja ainakin tietty! Kookoshiutaleita tuli tällä kertaa päälle. Suklaata on kyllä tullut ahmittua ihan koko vuoden tarpeiksi.

Mummolassa syötiin taas koko lähisuku joulupäivänä hyvin. Juustot on mun heikkouteni, ja äiti olikin taas niitä laittanut tarjolle, ja taisi niitä joku vielä tuoda lisääkin. Valion Keisarinna oli erityisesti hyvää. Nami!Meillä on aina kaksinkertainen joulu, kun aattona ja joulupäivänä päästään avaamaan lahjoja.


Pian täälläkin alkaa raketit pamahdella, saadaan toivottaa toisillemme hyvää uutta vuotta. Huomenna aukeaa ensimmäinen, 
tyhjä sivu sinun 365 sivun mittaisesta kirjastasi. 
Kirjoita se hyvin!

Haluan toivottaa kaikille oikein hyvää uutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Kiitos - hyvää uutta vuotta myös sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa torstaita Lady, terveisiä täältä -31 asteen pakkasesta.

      Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!