sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Oil pulling haaste

 Pikaista päivitystä oil pulling haasteeseen...suosittelen lämpimästi, tässä linkki Leeni Viion blogiin, jossa on myös ohjeet hampaiden öljypurskutteluun:

Oil pulling

Harmikseni myönnän, että minun haasteeni sai kovan kolauksen omituisen flunssani takia. Omituisen siksi, että mulla ei ollut muuta kuin hengenahdistusta ja kurkku kipeä niin, etten voinut pullata yhtään. Yritin kyllä sisukkaasti joka aamu jonkin aikaa, mutta ihan järkyttävä kirvely kurkussa lopetti yritykset aika lyhyeen.


Pari viikkoa melkein ehdin kuitenkin suorittaa oil pullingia aamuisin, ja kyllä aion jatkaa heti kun tuo kurkkukipu hellittää! En tiedä onko näin lyhyessä ajassa mitään tuloksia näkyvissä, mutta uskon että siitä on ollut silti hyötyä. Käytin oliiviöljyä ja lopuksi suolavettä.

Hampaat ovat terveytemme kulmakivi, muistakaahan se!

Ihania välipäiviä kaikille mahtaville lukijoilleni!


2 kommenttia:

 1. Anne niin kaunis kuva sinusta <3 Olet I H A N A ja kiitos sydäntä lämmittävästä kommentista blogiini. <3 Pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos murunen <3 Itte olet ihana ja annat niin paljon valoa ihmisten elämään!
   Kyllä yritän, enkä olekaan ollut sängynpohjalla yhtään, yöt on vaikeimpia, mutta onneksi on astmalääkkeet jotka pelastaa. Ilman niitä oisin ehkä tukehtunut tai jotain:D
   Tyrnimehulla uuteen päivään niin johan flunssapöpöt pakenee kiljuen:)

   Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!