torstai 4. kesäkuuta 2015

Kesä

Eikö olekin ihania nämä Syötteen maisemat? Aurinko paistaa tuolla jossain kaukana. Kävin hakemassa vanhempieni auton lainaan heidän matkansa ajaksi. Aivan mahtavaa että he haluavat näin auttaa. Täällä on sen verran pitkät nuo etäisyydet, ei aina edes bussilla pääse. Niinkuin nyt kun vuokralainen lähti Tyrnävän talosta, täytyy siellä paikan päällä päästä käymään. Pääseepähän lapsetkin uimahalliin ja tivoliin! Ei minulla tulis bussilla neljän kanssa lähdettyä.

Porojakin nähtiin, todella paljon. Voi harmi kun en ehtinyt saada kuvaa siitä yhdestä, joka seisoi bussipysäkillä! Ohi ajaessani se väisti penkalle, ja meni sitten takaisin pysäkille seistä pöjöttämään odottavan näköisenä. Vähänkö se oli naurettava näky, mihinkähän bussiin poro aatteli menevänsä? Etelään tietty.

Näitä värikkäitä iltaruskoja on meillä ainakin ollut monena iltana. Aamulla sitten sataa. Kuopus oottaa niin kovasti, että milloin on kesä. Mutta eivät ole kyllä valittaneet sateesta tippaakaan, lapset on siitä niin ihania. Tuolla vain mennä vipelletään sateessa, pääasia että on joku kaveri kenen kanssa kastua!

Ilona kylässä.

AAMUN AJATUS

Ole kiitollinen haasteistasi.
Jos ne olisivat helpompia hoitaa,
joku sinua kyvyttömämpi
saattaisi ottaa sinun paikkasi.
 
-Positiivarit-

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Mysterious M!
   En viitsinyt laittaa kuin yhden, sillä joskus tuntuu että kyllästytän kaikki näillä mun iänikusilla maisemakuvillani :)

   Poista
 2. Upeita kuvia Anne:) Ja ihanan suloinen Ilona:)

  VastaaPoista
 3. Voi mitä ihania luontokuvia! Kauniit on maisemat, todella!!

  VastaaPoista
 4. On kyllä aivan mielettömiä kuvia ja maisemia <3 Upeaa viikonloppua Anne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3
   Upeaa viikonloppua sinullekin ystäväni!

   Poista
 5. Syötteen maisema valloittaa <3 joka kesä olemme tehneet jonkun reissun Syötteelle ja nauttineet sen kauniista luonnosta! Onko teillä mökki siellä vai olitteko vain käymässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on kyllä niin kaunista. Vanhempani siellä asuvat ja toimivat paikallisina yrittäjinä. Ei tosin olla sieltä kotoisin tai mitään. Kiva siellä on aina käydä:)

   Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!