perjantai 9. toukokuuta 2014

White Housessa piristymässä

Viime aikojen tapahtumien valossa minusta tuntuu, että nyt olen eräällä alueella tavallaan nähnyt kaiken. Mutta silti tiedän, että en, en ole. Elämä ja ihmiset ovat joskus arvaamattomia, ja kaikella on kai se jokin tarkoitus omaan elämäämmekin.  Itse olen taas oppinut karvaasti , että luottaa ei saa liikaa , varsinkaan jos ei tunne hyvin. Silti tiedän, että luotan uudestaan taas jossain, johonkin. Kun on perusluonteeltaan sellainen, että aina uskoo kaikista hyvää. Mutta elämä aina opettaa. Onneksi aina on paljon myös niitä ihania ja luotettavia ihmisiä, ja tämänkin episodin aikana olen tutustunut moneen mahtavaan tyyppiin! Kiitos heille.

Ystävä toi yllättäen suuren kukkapuskan, tämä yksi kukka on sinnitellyt siitä puskasta hengissä monia viikkoja! 

Teimme pojan kanssa ihan ex- tempore reissun Kiiminkiin White House- liikkeeseen. Tämä oli tarkoitettu omaksi piristykseksi ja onnistui kyllä hyvin!
Pojalle oli toooosi raskasta olla siellä naisten hömpötyksien keskellä. Koko ajan huokaili raskaasti ja - kuuluvasti!Ihanaa. Niin paljon kaikkea ihanaa. Tyynyjä en saa enää ostaa. Aika monta olisi tehny mieli...

Tämä suuri hyllykkö jäi harkintaan. Poikakin tässä vaiheessa vähän innostui, kyllä kuulemma kelpaisi leluhyllyksi. Oisi niin mukava saada jokin yhteinäinen säilytysjärjestelmä. Tosin väri ei passaa valkovoittoiseen lastenhuoneeseen- mutta värinä ihan ok ja siihen sitten samansävyistä tyynyä ym...saan tekosyyn ostaa lisää tyynyjä.
Kuvat olen ottanut White House: sta
Ihana nurkkaus pikkuneidille, onneksi ei ollut tällä kertaa mukana....
Kaiken kaikkiaan kaunis myymälä ja paljon eri merkkejä tarjolla. Mukaan lähti meidän kotiin pientä GreenGaten tekstiilijuttua ja Riviera Maisonin laseja ja muuta pientä tarpeellista. Pientä on aina helppo ostaa, suurempia onkin sitten ihan hyvä vähän aikaa harkita....
Mukavaa viikonloppua!
Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!