perjantai 9. toukokuuta 2014

Lämmin perunasalaatti

Yksinkertaisin iltapala ehkä ikinä tulee tässä:
Keitettyä perunaa 2- 3 kpl / hlö
parsakaalia
1 paketti Arla Apetina Snack Aurinkokuivattu tomaatti

Pilko keitetyt perunat ja raaka parsakaali.
Paista pannulla voissa tai öljyssä niin kauan, että perunat saa vähän väriä ja parsakaali jää sopivan rapsakaksi.
Lisää vähän suolaa ja maun mukaan mausteita, kumoa lautaselle.
Kaada päälle Arla Apetina Snack Aurinkokuivattu tomaatti.

*klik
Nauti hyvässä seurassa.


2 kommenttia:

  1. Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla, meidän neidin 4 v suosikkiruokia kumma kyllä ovat parsakaali ja fetajuusto:) t:Marianna

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kokeilla <3
    Neidillä on terveelliset herkut :) Meidän tyttö 5 v. tykkää sillistä ja graavilohesta.

    VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!