Tai mitä kulloinkin muistaa laittaa, sillä näin kävi tällä kerralla. Ihan vissiin hurmaannuin noiden kasvisten värikkäästä ulkonäöstä ja unohdin kokonaan kinkkusuikaleet! Mutta tosi hyvää oli tämä kasvisversiokin. Kuivat aineet olivat meillä tällä kertaa :
3 dl vehnäjauhoa
½ dl kaurahiutaleita + mausteet
Tässä tämä perusohje Ruokala.net:in sivulta:
Ainekset
- 4 dl maitoa
- 1 kananmuna
- ½ tl suolaa
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl grahamjauhoja
- ½ dl leseseosta
- 2 rkl sulatettua voita
- Täyte:
- ½ purjo
- ½ paprika
- 100 g palvikinkkua
- 2 tomaattia
- 1 tl pizzamausteseosta
- pinnalle ½ dl juustoraastetta
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita taikinan aineet ja
kaada leivinpaperilla vuorattuun lasagnevuokaan. Suikaloi purjo ja paprika. Kuutioi kinkku ja tomaatti. Ripottele ne pannarin päälle mausteseoksen ja juustoraasteen kanssa. Kypsennä uunin keskitasolla 25–30 minuuttia.
Ja eikun herkuttelemaan! Tämä on muuten kylmänäkin ihan hyvä välipala.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!