tiistai 20. toukokuuta 2014

Juhlavia aikoja tuloillaan

Eilen tuli oikea helleaalto tänne Ouluunkin. Maakilpparimme pääsi pitkän talven jälkeen ulos paisteeseen. Kyllä huomasi,  että konna nautti ulospääsystä, sen verran kovalla vauhdilla köpötteli pitkin pihaa. Nuoret voikukanlehdet maistuivat! Tosin olis maistunut kivetkin, ja roskat...tarkkana saa olla , tämä otus syö lähes kaikkea mitä sattuu löytymään maasta.

 Tein tässä eräänä päivänä erittäin nopean ostosreissun, kiersin lähes kaikki Zeppeliinin vaateliikkeet noin puolessa tunnissa. Kahdelle tyttärelle kun piti vielä hankkia kevätjuhlamekot, kengät ja pojalle paita. Perhosprintti leningit löytyivät H & M: ltä ja pojan paita Seppälästä.

Pikkuneidin kengät Kenkämeklarista. Kaikki muu olikin jo onneksi valmiiksi hankittu, vanhin tyttö on pitänyt huolta, että haluamansa mekko on ollut kaapissa jo suurinpiirtein maaliskuussa...

Söpöt pinnit Glitteristä. Meillä on jo tänään pojan kevätjuhla, ilmeisesti johtuen opettajien säästövapaista sun muista. No aamulla kun heräsimme, poika oli huonovointinen ja iho tuntui lämpimälle. Harmin paikka! Useat opettajat jäävät pois jo ennen päättäjäisiä ja sen vuoksi meidän perheen kevätjuhlat onkin juhlittu jo torstain jälkeen. Paljon erilaisia retkiä on viime aikoina riittänyt lapsilla, sekä pyöräillen että bussilla ajellen. Onhan ne ihania muistoja ja mukavia kokemuksia jotka kantaa pitkälle ja niitä voi muistella vielä isonakin.


Tältä näytti taivas ennen seuravaana päivänä saapunutta hellettä,  illalla yhdentoista jälkeen. Harmi kun en eilen iltana huomannut kuvata, saapui nimittäin kunnon myrsky. Tavarat lentelivät pitkin pihaa ja ukkosti ihan kunnolla. Kyllä se on niin, että nauttia pitää kun ehtii, yksi päivä oli kesäinen, ja nyt sataa. Onneksi on kuitenkin lämmin.

Taimi kasvaa lasikuvun alla ahkerasti. En vain muista , oliko tämä kurpitsa vai meloni? Sain lahjaksi...harmi kun lähdemme kesäksi pois, täytynee laittaa hyvä kiertoon ja antaa taimi jollekin joka sitä haluaisi hoitaa. 


Sateisin mutta lämpöisin terkuin
AnneEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!