perjantai 14. maaliskuuta 2014

Ilmaisia lahjojaNautitaan nyt tästä kun aurinko paistaa, eikö? Vaikka oisi ennustettu mitä lumia
 ja pakkasia...nyt on tämä ihana hetki! 

Koska olen teille avautunut silloin tällöin näistä mahakivuistani, niin nyt voin onneksi ilolla kertoa, että pahimmat kivut näyttää olevan ohi. Pienempien kipujen kanssa jo pärjää.

 Mua ilmeisesti auttoi sellainen lääke kun Omeprazol ratiopharm 40 mg. Se on tarkoitettu mahahaavan ja pohjukaissuolihaavan hoitoon. Eräs tutkimus jäi puoleksi tekemättä tässä viime viikolla, koska se oli niin kivulias, että lääkäri ei halunnut jatkaa. ( Nukutuksessa sitten tehdään jos kivut jatkuu) Vähän harmittaa nyt jälkeenpäin , että ei tehty loppuun asti, mutta toisaalta en saanut enää henkeä ja vedet valui solkenaan silmistä...niin että , haluan nyt uskoa että tämä lääke ja ruokavalio auttaa, eikä tarvis enää mitään tutkimuksia. Kahvia juon edelleen , mutta vähemmän. Yritän myös muistaa aamulla juoda ensin teetä tai syödä vaikka jugurtin, ennen kuin edes keitän kahvia.

Anteeksi #muuten jos otsikko oli hämäävä! Nyt ei valitettavasti ole täältä tulossa sinne päin mitään lahjoja...halusin vaan kertoa, että tein taas tilauksen Ellokselle. Ihan vain sen vuoksi että tarvin uusia pussilakanoita!
 Tai ehkä sen vuoksi ihan vähän , että olen mainoksen orja.

Kiva ja kätevä tapa hankkia uusia liiinavaatteita on nämä firmat, jotka antavat niitä kaupantekijäisinä. On tullut muutaman kerran hankittua ainakin Ellokselta tässä vuosien aikana, ja ne ovat olleet aivan hyvää laatua. Miksi  ostaisin niitä, kun saan ilman?


Ainahan sitä jotain muutakin nainen tarvii, ja nyt oli tarjolla vielä tämä ihana pionikuvio! 
 
Pahoittelen kuvanlaatua, kuvan räpsäisin postissa tulleesta Elloksen mainoksesta
Just niin hyvä vanhimmalle tyttärelle! Hänen huoneeseen tilasin myös uudet verhot.

Meidän sänkyyn tulee nämä kanervanliilan sävyiset reippaat raitajutskat

kuva Ellos

Vaikka meillä on kyllä aina vaan yks peitto....saa olla varalla sitten tuo toinen. Samalla tyynyllä ei sentään nukuta, aina:) tyynyliinoja saiskin oikeestaan olla neljä.  Miksi ei voi olla sellasia settejä, joissa ois yksi pussilakana ja neljä tyynynpäällistä?
Jotta sain tarjouksen ehdot täyttymään, tilasin myös nämä
kuva Ellos
kuva Ellos
koska nuo on sellasia , mitä aina tarvii. Tosin merkkeinä mulle ihan uusia, toivottavasti ei tule mitään ikäviä yllätyksiä. 
En tiedä olenko mikään huulipunan suurkuluttaja, mutta ainakin suurhamstraaja. Pitää olla joka veskassa ja pussukassa monta eri sävyä, jos vaikka tahtoo kesken päivän vaihtaa väriä.

Ihanaa ja rentouttavaa viikonlopun alkua!
AnneEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!