tiistai 11. helmikuuta 2014

Virkkoosi iski, luonnonvalkea huivi ja DIY rintakoru


Tykkään virkata paksulla langalla ja isolla koukulla, koska siinä näkee työn tuloksen joutuin. Luonnonvalkea kaulahuivi ja sen kaveriksi säärystimet - jotka esittelen seuraavassa postauksessa- on virkattu pylväillä paksusta langasta ( Lidlistä ostin) 8 koukulla.Nyt jää nähtäväksi , onko tuo lanka minkälaatuista...voihan se olla ihan hyvääkin! Otsikko tuli muuten 5 - vuotiaaltani, joka huusi tärkeänä veljelleen " emmää ehi nyt , mää virkon!"

20 kjs ja sitten vain pituutta sen verran kuin tuntuu hyvältä. Käsialani ei ole ihan hienoimmasta päästä, mutta olenkin vielä ihan noviisi näissä hommissa....ehkä harjoootus tekee mestarin! Joku päivä....


 Rintakorun tein:
 tärkkäsin pitsin, siihen vanhasta rihkamakaulanauhasta  liimasin medaljongin sekä helmet. Rintakoruneulan liimasin kuumaliimalla taakse kiinni. Minusta voi aivan hyvin yhdistellä eri sävyisiä valkoisia, mitä mieltä itse olet?


4 kommenttia:

 1. Hei, ja kiva kun kävit jättämässä merkin itsestäsi, niin löysin tämän sinunkin ihanan blogisi. Täällä on kaikkea kaunista, ja tämän postauksen villahuivi rintakoruineen on huikea! <3 En näemmä pysty juuri nyt klikkautumaan lukijaksi (lukijapalkit eivät minulla jostain syystä ole näkyneet yhdessäkään blogissa koko viikolla), tulen siis toisella kertaa uuden yrityksen kera.

  VastaaPoista
 2. Kivaa.. virkkaaminen on kiva. Saan aina joskus itsekkin samanlaisia virkkauskohtauksia jolloin syntyy vaikka mitä. Kaunis toi kukkanen. Blogissani on juuri alkanut arvonta jossa voit voittaa itsellesi lisää käsityö/tuunaustarvikkeitä, käy kurkkaamassa. Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei , kiitos vinkistä, tulen vierailulle:)
   Mukavaa keskiviikkoa Sullekin!

   Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!