sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Antiikkia, antiikkia

Antiikkimessut Pohjankartanossa tänään. Väkeä oli vähän, silleen mukavasti että mahtui katselemaan. Lauantaina oli kuulemma ollut noin 3000 kävijää. Vähän tämän kokoisessa kaupungissa!
Mua ei sitte enää päästetä tämmösiin paikkoihin!
Tuli ostettua kaksi tauluakin, en minä tiiä mikä muhun meni. Oikeesti oisin tahtonut ihan erityyppisiä tauluja omille seinilleni...mutta ne ei olleet ihan kukkarolle sopivia- kallis maku nääs.
Ostin sitten maailman vanhimmalta sympaattiselta papalta ,( joita oli ihan kaksin kappalein, molemmat yhtä vanhoja ja yhtä symppiksiä) taulut. Hintalapun hinta oli pelkkää hämäystä, tosiostajalle hinta putosi ihan kunnolla.Tämä pääsi meidän talon kahvipöytään sokerikoksi
Nukkekoti sai vähän uusia purnukoita ja kakkupaloja ym astiastoa, eivät tosin ole antiikkia
Tiuhti ja Viuhti muki oli ihan mua varten, särkyneen tilalle!Rakkain kahvimottini!
Tämän taulun kans sieltä sit lähin
Ja tämän

4 kommenttia:

 1. Hei :)

  sinä sait käytyä siellä... minä en. Ja arvaappa harmittaako.
  Mutta kukkaro kiittää :))

  Nuo messut ovat niin mahtava paikka tehdä löytöjä... yleensähän siellä on kaikki hyväkuntoista ja mahtavaa antiikkia.

  Hih - siellä innostuu ostamaan mitä vaan papparoisilta :)
  Molemmissa tauluissa on mahtava tunnelma. En ihmettele, että ihastuit.

  VastaaPoista
 2. Hei:)
  Kyllä olisi ollut kaikkea ihanaa vanhaa tarjolla, mutta itse vähän ihmettelin, kun aika monella oli myös uusvanhaa myynnissä.
  Tietysti sen ymmärtää, jos on liikkeenharjoittaja ja ne tekevät kauppansa. Mutta tietämätön saattaa luulla niitäkin antiikiksi.
  Harmi ettet päässyt, mutta tosiaan kukkaro varmana kiittelee:)

  Tykkään kyllä tosi paljon tosta lehmätaulusta! En tosin tiiä sopiiko se meille...ehkä teen huoneen johon nuo sitten sopii:)

  VastaaPoista
 3. Lauantaina minäkin siellä "piipahdin", ainakin 5 tuntia meni ja silloin heti aamusta taisi olla kaikki nuo 3000 kävijää paikalla. Ahdasta oli, paikka ei siis mikään parhain. No myöhemmin väljeni ja löytöjäkin tuli tehtyä.
  Monet kummastelevat miksi antiikkimessuilla on myös uutta tavaraa, mutta messuthan eivät ole pelkästään antiikkimessut vaan, Antiikki-keräily-taide-vintage-messut. Näin minulle opetettiin joskus aikoinaan kun samaa asiaa kummastelin ja näinhän se todellakin on. Mukavaa oli ihastella kaikkea kaunista ja tavata samalla tuttuja.

  VastaaPoista
 4. Oooo, oispa itekkin saanu rauhassa pitempään katella:)
  Eräs pikkuneiti kun vinkui kannoilla että "millon me mennään sinne kahvilaan " ja sit ku sielt tulimme ,niin että " millon me lähetään" nii olin paikalla vain tunnin verran.
  Kiitos huomautuksesta Johanna, niinhän ne todella ovatkin Antiikki-keräily-taide-vintage-messut.
  Ihana blogi sinulla, pitää mennä ajan kanssa lueskelemaan:)

  VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!