torstai 2. tammikuuta 2014

Vapaalla

Ihanaa ja onnekasta alkanutta uutta vuotta ystävät!

Minä olen niin vapaalla, niin vapaalla, etten halua joulusta luopua vielä millään. Eikä onneksi tarvikkaan vielä ennen loppiaista. Olen niin monet vuodet ollut töissä lähes kaikki nämä ihanat joulunpyhät, että nyt on ollut yhtä juhlaa olla vain kotona.


Tuossa muuten on toinen , tuo pienempi tonttu , joka on lapsuudenkodista kulkeutunut meille, niin sillä on ikää jo noin 35 vuotta luultavimmin.

Alla olevat kynttilänjalat ovat kirppislöytöjä.
Mieluisin joululahjani oli sittenkin ( vaikka astianpesukone hajosi sopivasti aattona ja sain ihanan uuden koneen ) Marimekon Lumimarja pöytäliina. Se on varmaan kohta rakastetuin Marimekko klassikko , luulisin. Ehdin juuri ja juuri saada viimeisen pöytäliinan, kangas olikin loppunut jo monta päivää sitten kuulemma. Satiininhohtoinen pinta tuo juhlavan vaikutelman...olin niin onnellinen, kun sain joulupöytään tämän monena vuonna haaveilemani liinan.Vielä saamme nauttia vähän aikaa hämyisestä tunnelmasta, ja lekottelusta. Kiireetön elämä tekee todella välillä ihan hyvää! Ihanaa kun lapsilla alkaa koulu vasta 7. 1.


Muistakaa olla kukin tahoillanne kiitollisia siitä mitä teillä on. Ei sen tarvitse olla mitään suurta, jokaisella on varmasti jokin asia , josta voi olla kiitollinen. 
Anne


2 kommenttia:

 1. meillä alkoi koulut eilen. aikamoinen rysähdys oli suorastaan arkeen..ei olekkaan ennen tainnu näin nopiaan uudenvuoden jälkeen alkaa. noh. onnekis heti on kolmen päivän vapaat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on alkanut 2. päivä monena vuonna koulut, ja itestä se on tuntunut tosi hassulta, kun muistaakseni omana kouluaikana alkoivat aina vasta loppiaisen jälkeen. Tänä vuonna lapsilla oli syksyn aikana useampi lauantai koulua, joten siitä vähän pitempi joululoma :)
   kyllä se siitä , onneksi teillä tuo viikonloppu loiventaa vähän :)

   Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!