lauantai 20. huhtikuuta 2013

Toipilas Basso ja puutarhan alkuNäin vähiin on käyneet lääkkeet mitä koira tarvii enää saaha, kahta eri antibioottia, toinen tablettina, toinen kerran päivässä pistettävänä piikkinä. Lisänä on vielä Pepcidiä, kun tahtoo nuo antibiootit oksettaa ja röyhtäilee kun mikäkin... viikolla saimme uuen kaulurin , edellinen oli saanu niin paljon iskua koiran törmäillessä sen kanssa, että oli ihan entinen. Tää kauluri on vähän lyhempi, niin on huomattavasti helpompaa tuo kulkeminen sen kanssa. Korviin pukkaa tulehduksen poikasta ja silmät pamahti rähmimään, sen verran tuo muovi kauluri hautoo. Uusi pistettävä antibiootti tuli sen takia ja kun ei tuo haavan paraneminen ollut ihan menestyksellistä.

 


Oon saanu laitettuu jotain kasvamaan , ja hei sieltä oikeesti nousee jotain :)   Köynnöskrassia aattelin laittaa seinustalle jossa onkin jo valmiina kehikko. Nää on niin vaatimattomia nää mun jutut, kun ei oo sitä aikaa. Tai sitten oon vaan sellanen hosuja joka ei tee mitään kunnolla :) vaan kaikkee siellä täälä vähäsen.

Mitä teillä on kasvamassa?

 Sitä muistaakseni voi myös käyttää ruuaksi, varmaan sitten näätte tulevissa postauksissa sitäkin. Basilikaa kasvaa siemenistä sekä kaupan ruukusta siirrettynä, joka on käynyt aika kurjaksi kun sitä rokotetaan niin paljon aamusella leipien päälle.

 Näin nätisti se antaa pistää tuon piikin :) Helppoo ku heinänteko , onneksi tuli pentuna opetettua että KAIKKI hoitotoimenpiteet pitää antaa tehä.
Hauskaa lauantaipäivää !
Terkuin Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!