maanantai 11. maaliskuuta 2013

Arvonta suoritettu!

Varmaan ihmettelitte, kun ei mitään kuulu. Mutta meillä oli taas niin maanantai , niin maanantai. Päivä on kulunut juoksevien asioiden hoidossa ja koirapotilasta eläinlääkäriin kuskatessa, sekä yhtä pientä ihmispotilasta vielä sen jälkeen., tapausten liittymättä toisiinsa millään tavoin. Mutta tää on tätä elämää.

Meidän koiralle tuli nyrkin kokoinen patti kaulaan, ja sitä piti lähteä viemään lääkäriin, kun tuntui vähän lämpöäkin olevan.


Nyt sitten useiden operaatioiden ja lompakkoni tyhjenemisen jälkeen odotellaan, pureeko antibiootit, vai onko kyseessä leikkausta vaativa pahkura. Vaikka oma kehu haiseekin, niin sanon silti, että olen niin tyytyväinen meidän poitsuun, se on niin hienosti käsiteltävissä, mitään rauhoitusta ei tarvittu, vaikka eläinlääkäri ei ollut sille tuttu, eikä nuo pistämiset ja ohutneulanäytteet sun muutkaan.


Mutta kello kävi päivä kului, ja minä päätin laittaa lapsen töihin, että saadaan arvonta käyntiin.
Onnetar suosi tällä kertaa Ninniä! Lähetätkö Ninni maililla info@countryannie.fi osoitteesi, tai ilmoita jos haluat käydä hakemassa palkinnon.. Onnea!

Suurkiitos myös kaikille , jotka liityitte lukijaksi! Hyvää alkanutta viikkoa ja oikein aurinkoisia päiviä teille jokaiselle, missä sitten lienettekin!

4 kommenttia:

 1. Vitsit! Jotkut asiat vaan kasaantuu! Kipeilyt ja muut! Mutta onnitteluita Ninnille ja aurinkoa sinnekkin!!

  VastaaPoista
 2. meidän vompatilla oli samassa kohtaa sellanen patti joka leikattiin(lue=avattiin) ja osoittautui tukkeutuneeksi sylkirauhaseksi. viikko kinkkuverkkoa päässä ja antibiootteja ja kolme kertaa päivässä suihkuttelua paranti koiran.

  VastaaPoista
 3. Onko teijän koiran nimi vompatti:)
  joo toivon mukaan se on vain se sylkirauhanen, ainakin sen näytteen mukaan näytti olevan yhtä venyvää eritettä kun kuolakin:) Bassolla on vain muutama pieni patti muuallakin, ja voikin olla että ne kaikki joudutaan leikkaan pois, oli se lääkäri vähäsen sitä mieltä. Tuo kinkkuverkko ois muuten hyvä idea ( oli ehtinyt jo kynsiä verelle sen ajellun kohdan) mutta kun toi syö kaiken, niin seuraavaksi joutusi varmaan mahaleikkaukseen:)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka ihanaa :). Laitan heti sinulle yhteystietoni.

  VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!