tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kevättä

Hei kaikki, aurinkohan lämmittää jo muikeasti, ainakin täällä, toivon mukaan sielläkin!

nämä kaksi ylintä kuvaa eivät ole itse ottamiani, 
kuvat : Suuri Käsityö 3 / 2013


Aivan ihana keittiö oli uusimmassa Suuri Käsityö lehdessä.Laskosverhon Millwood -pellavasekoitekangas 39,50 e / m , Laura Ashley.
 Meidän nykyinen keittiö ei juuri inspiroi, ikkunat on niin pienet, suuriin ikkunoihin tottuneelle. Haluaisinpa muutenkin tietää, MITÄ sen arkkitehdin päässä liikkui, kun suunnitteli nämä talot, tai siis laatikot ? ?
 Sipolassa meillä oisi niin suuret , korkeat ikkunat ja paljon valoa, mutta kun sitä taloa ei varmaan saa siirtää paremmalle paikalle, kun on suojelukohde. Niin nyt sitten tyydytään tähän ja onneksi täällä on metsää paljon ja ihan vieressä. Muuten en tulis toimeen ollenkaan. Miksihän tuon lehden tilasin, minä jolla peukalo on siinä melko keskellä kämmentä? Hmmm...oisko ollut joku kiva tilaajalahja? Mutta onpa noita kuvia mukava katella, ja haaveilla että jos osais...sivulla 61 on herkullisen vedenvihreä virkattu matto, voi ei , tuota tahtoo kokeilla! Lankana on Novitan Tuubi. Piti ihan lähteä ulos aurinkoon  kun oli niin upea ilma. Me saadaan ihan rauhassa samoilla tuolla metsässä, kaikki tervejärkiset näyttää hiihtävän ladulla tai kävelevän teitä myöten. Paljon parempaa hyötyliikuntaa muuten, kahlata tuolla hangessa:) Ei tarvi kävellä niin kauaa, ja taas ehtii värkätä tuunailuja vähän enemmän!
Aurinkoisia kelejä !
Anne

3 kommenttia:

  1. Käy kurkkaamassa blogiani - siellä on yllätys sinulle.;).

    VastaaPoista
  2. Moikkis! Ja paljon onnitteluita voittosi johdosta :)))))

    VastaaPoista
  3. Mitä , apua :) en ymmärtänyt että miten oon voittanut...enhän IKINÄ voita mitään! Voi kiitos, ihanaa, minun päivän pelastus :) :) :)

    VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!