lauantai 8. syyskuuta 2012

Tykätkää itsestänne /Like Yourselves

Meillä on edelleen olohuoneessa yksi seinä tyhjillään, ihan täynnään valkoista korkeutta.
En ole saanut aikaan muuta,  kuin kaksi taulua siihen ripustaa, toinen niistä on suuri sisustustaulu jonka ostin vuosia sitten Iskusta tai Askosta. Se on mun oma voimatauluni , hevonen on mulle sellainen eläin, että tuo taulu vain puhutteli niin paljon. Se oli pakko saada.
Toinen taulu on löytö kirppikseltä, siinä on niin upeat värit, ja sellainen energia, että tykkäsin siitä  heti. Käsinmaalattu , tekijästä ei tietoa. Löytö se oli sikäli , että sain sen tosiaan ihan pikkurahalla.
Katselin iltapäivällä elokuvaa The Soloist, ja siinä vilahti olikohan se Skid Row: ssa  kadulla seinä, johon oli maalattu tai paremminkin kai spreijjattu , monta kertaa allekkain teksti :
" I like myself " tikkukirjaimin.
Siitä sain inspiksen, että maalaan noiden taulujen väliin sellaisen rimssun.
(Vähän niin kuin uuden elämän aluksi. Olen päättänyt , että tästä lähin tykkään itsestäni niin paljon, että haluan lähelleni vain rakastavia ihmisiä)

Katsotaan nyt kuitenkin, jos sen sitten haluaisikin pois, niin miten sen saa peitettyä? Kuinka monta kerrosta valkoista maalia tarvitaan? Ehkä tyydyn johonkin kesympään ratkaisuun. Vaikka miksi ei saisi hullutella? Kommenttinne ovat enemmän kuin tervetulleita.

Saan aina aika ajoin näitä hulluja ideoita, onneksi en sentään mennyt ihan akryyliväreillä seinään piirtämään.

Hyvää yötä ja mukavaa viikonlopun jatkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!