lauantai 30. tammikuuta 2016

Yoogaia, jumppaa silloin kun sinulle sopii!

Buzzador on sivusto jossa jäsenet voivat ostaa tuotteita sitä vastaan, että he jakavat kokemuksiaan ja rehellisiä mielipiteitään niin ystävilleen kuin sosiaalisessa mediassa ja tuotearvosteluissa. Minäkin olen ollut Buzzadorissa mukana jo jonkin aikaa ja päässyt joitain hyviä tuotteita testaamaan. Nyt tarjolle tuli aivan mahtava tilaisuus päästä jumppaamaan kotona, joko livetuntien mukana tai katsomalla tallenteilta. En ole koskaan aiemmin joogannut, ja kirjahyllyni Voimajooga- kirjakin on saanut levätä pölyä keräämässä ylhäisessä yksinäisyydessään. Tosin olen säännöllisen epäsäännöllisin väliajoin tuntenut omantunnon pistoksen, kun en ole kirjasta lukenut kuin muutaman alkusivun.

Mutta nyt! Olen yrittänyt lähes joka päivä ehtiä tekemään Yoogaian kanssa jonkun jumpan, oli se sitten vaikka vain 15 minuutin mittainen. Ihan oikeasti, erittäin loistava palvelu! Tallenteet ovat näkyneet hyvin ilman katkomista ainakin pöytäkoneella ja läppärillä. Myös kännykkään voi hakea sovelluksen.  Ihania, selkeäsanaisia ja iloisia ohjaajia, sekä naisia että miehiä, ja paljon vaihtoehtoja! Eri kielillä myös. Löytyy rentoutumista, venyttelyä, pilatesta, energiaa antavia ja kunnon hikijumppia. Mun suosikki tähän mennessä on Erika Serkon Aamun flow joka on dynaaminen puolen tunnin mittainen harjoitus, siinä tehdään aurinkotervehdyksiä ja haetaan voimaa keskivartaloon.  Power joogaa olen harjoitellut nyt viimeisimpänä pari kertaa, tosi hauskaa! Aika haastaviakin, ja naurattavia, kun tasapaino alkaa läikkyä ja horjua ihan hervottomasti....

Pena alkaa heti venytellä kaverina...

Huomaatko, miten toi koira oikeasti tekee samaa....

Meillä on välillä innostuttu ihan koko perheellä joogaamaan, ja yleensä koiratkin tahtovat osallistua. Toisinaan jos olen halunnut tehdä jonkun keskittymistä vaativan harjoituksen ihan rauhassa, ja koirat ovat joutuneet poistumaan yläkertaan siksi aikaa.
Koiran takia pakko laittaa näin monta kuvaa, musta se on ihan uskomaton!

 Koska ovat vähän yli- innokkaita.

 En sano niinkuin ihmiset usein sanovat: "en yleensä mainosta mitään, mutta kun nyt mainostan..." sillä minähän kyllä mainostan tosi mielelläni, mutta vain jos oikeasti uskon itse siihen tuotteeseen tai asiaan! Kerron tästä teille niin innoissani, sillä minusta tää on aivan loistojuttu!

Pena venyttää takajalatkin hyvin!

Ota tästä ilmaisen kokeilujakson koodi: 
BUZZ2016
Huomaa, että koodi pitää aktivoida 1.2. mennessä eli kannattaa nyt ihan heti mennä www.yoogaia.com ja syöttää koodi sinne niin pääset aloittamaan!

#yoogaiabuzzaus

2 kommenttia:

 1. Mulle on tullut ilmainen koodi parikin kertaa mutta jotenkuten en saanut tehdyksi eli en kokeillut tunteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä nyt kokeilla:)
   Mukavaa sunnuntaita Jael <3

   Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!