maanantai 4. toukokuuta 2015

Munattomat rahkapannukakut kanelivoissa

Meillä tehdään nykyään usein lettuja ja pannareita ilman kananmunaa. 
Ei siksi että joku oisi allerginen muulle kuin sille kanamunan hajulle, hihii!
Mutta koska asia on näin, että eräs perheessämme
 inhoaa kananmunia,
 ja on vielä sellainen joka on muutenkin hiukan huono syömään,
 niin munattomia siis:) 
Sillä tärkeintähän loppujen lopuksi on, 
että saa lapsen syömään!

(ohjeen voi puolittaa pienemmälle porukalle)

1 l maitoa
1 prk rahkaa
10 dl vehnäjauhoja
suolaa
sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
loraus oliiviöljyä


Paistamiseen kanelia ja voita. Voi käyttää valmiiksi jauhettua, 
minulla ei vain sattunut olemaan. 
Hauskasti sinkoili kanelinmurut ympäri keittiötä kuulkaas!


Ihanan ilmavat rahkan ansiosta, ja mikä taivaallinen tuoksu tulee paistetusta kanelista!






2 kommenttia:

  1. Ai että nam. Juu miltei ovat parempia ilman munaa. Teen aina latvialaisia pankukaseja piimään.

    Ihanaa tiistaita Anne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piimään en ole kokeillutkaan tehdä:)
      Hyvä vinkki, kiitos!
      On pitänyt muuten kokeilla sitä sinun sienijulianneasikin monta kertaa:)

      Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!