tiistai 10. helmikuuta 2015

Kauneus- ja Suolahuone Vanilliini

 4 minuutin pikameikissäni tässä lähdössä tyttöä viemään eskariin:) tykkäsin kuitenkin, että iho kirkastui Biodrogan hoidon ansiosta ja varmasti sarjana otettuna vaikutuksia näkyisi!

Neljäkymmentä vuotta kolkuttelee ovellani ja eletty elämä näkyy naamassa. Ilmeryppyjä on tuhottomasti ja suunkin ympärillä kunnon mummorypyt.

Kosmetologilla kävin ekankerran vasta n. 10 v sitten ja sitten menikin taas ne seuraavat 10 vuotta ihan ilman mitään muuta kuin lähestulkoon saippuaa ja Niveaa käyttäen :)
Viime syksynä innostuin ajattelemaan, että on pakko hoitaa itseään välillä ja blogissa kerroinkin silloin käynnistämme Kauneus- ja Suolahuone Vanilliinissa Syynimaalla . Henkilökunta on aivan ihanan ystävällistä ja asiantuntevaa, ja pidän myös siitä, että kun hoitoa tehdään, kerrotaan käytettävistä aineista ja ainesosista.

Hyvän ystäväni idea oli, että me tarvitaan nyt vähän hemmottelua. Aamulla kun olimme laittaneet lapset kouluun ja eskariin, lähdimme Oulun Edeniin uimaan ja saunomaan.  Seuraksemme porealtaaseen hyppäsi (!) yli kahdeksankymppinen iloinen pappa, jota kaverinsa vähän toruivat...hän meinasi siihen, että pitää jollain lailla herättää naisten huomio, kun ikää on jo yli 80. Varoitti hän ensin sentään, että hän aikoo nyt hypätä, varokaa. Kyllä meillä oli siinä naurua kerrakseen, iloisia velikultia!
Pulikoinnin ja kylmäaltaassa uimisen jälkeen suuntasimme ystäväni H:n kanssa Vanilliiniin kokeilemaan Biodrogan tuotteilla tehtävää hedelmähappohoitoa.

Vanilliinin sivuilla kerrotaan näin:

"Biodroga MD Happohoito 20-50%
Erilaisiin iho-ongelmiin: ihon epäpuhtaudet, pigmenttiläiskät, rypyt, juonteet, epätasainen iho, laajentuneet ihohuokoset, aknearvet, auringon aiheuttamat ihovauriot, harmaa iho. Hedelmähappokuorinta on hyvä vaihtoehto myös nuorelle, joka kärsii ihon epäpuhtauksista (hoito sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan + neutraloinnin, tehoseerumin, hieronnan  kaula / dekolteelle, loppuvoiteen ja kotihoitosuositukset!"


Hoito tuntui tehokkaalta, sen verran kihelmöi, mutta onneksi se lakkasi pian.

Minulle laitettiin vielä Sensitive carea loppuvoiteeksi, sillä ihoni alkoi hauskasti punoittamaan nenän ympäriltä ! Arvasinkin, että jotain reaktiota voi tulla, koska ihoni on aika herkkä. Hoito tehtiinkin minulle 20 % eli miedoimpana. Sain kotiin kokeiltavaksi joitain hyviä tuotteita, Biodrogan Caviar & Radiance tuubi onkin saatu jo edellisellä käynnilläni mutta halusin siitä myös kertoa, joten laitoin kuvaan mukaan.

SENSITIVE CARE 24-HOUR CARE

Pehmeä, täyteläinen voide herkälle ja kuivalle iholle. Ei sisällä säilöntäaineita, väriaineita eikä hajusteita.
Päävaikuttavat aineet: jojobaöljy, avocadin, panthenol, allantoin ja bisabolol

BIODROGA MD - lääketiedettä lähenevä ihonhoitosarja vaativalle asiakkaalle, joka odottaa saavansa tehokkaan ratkaisun iho-ongelmiinsa ja silmin nähtävää parannusta ihonsa kunnossa.

Biodroga MD SKIN BOOSTER Hyaluron Concentrate 10%

Todella tehokkaan ja miellyttävän tuntuinen seerumi !

Äärimmäisen kosteuttava ja tasoittava hyaluronihappo on laajalti käytetty raaka-aine kosmetiikkavalmisteissa. Monien tuotteiden haittapuoli on, että ne sisältävät vain hyvin pieniä pitoisuuksia hyaluronihappoa, koska se on yleensä lisätty tuotteisiin geelimuodossa. Oikeasti monet ihonhoitotuotteet sisältävät optimaalisen 10 % sijasta vain mitättömän määrän, eli noin 0,1-0,2% hyaluronihappoa.

BIODROGA on ammattikosmetiikkasarja, joka tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin. Sarjasta löytyy laadukkaat tuotteet kotikäyttöön sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja tehokkaita erikoishoitoja kasvoille ja vartalolle. BIODROGA tarjoaa kokonaisvaltaisen ihonhoitosarjan ja kylpylätuotelinjan avulla täydellisen hyvänolontunteen.
Jokainen tuotelinja on täydellinen ihonhoito-ohjelma. Päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja kasvo- ja vartalolinjoja täydentävät naamio-, ampulli-, ja erikoistuotelinja.

CAVIAR & RADIANCE linjan salaisuus on yhdistelmä kallisarvoista kaviaaria ja eksoottista pitayahedelmän uutetta.

Tykkäsin tästä myös todella paljon, ja erityisesti tuoksu oli mielestäni aivan ihana! Ei kuitenkaan liian voimakas.

Pitayauute auttaa ihoa saamaan uutta, nuorekasta hehkua. Pitayahedelmän uuttesta tehty kaksoissokkotutkimus osoitti, että ihossa tapahtui näkyvää parannusta 28 päivässä. Hehkuva iho antaa heti nuorekkaamman vaikutelman—ei enää sameutta ja väsymystä ihossa, vaan elinvoimaisen ja raikkaan näköinen iho. Iho suorastaa säteilee nuorekasta hehkua jälleen.
Hyödynnämme pitayauutteen anti-stress vaikutusta ja laitamme ihon ”kauneusunille”. Ihosolujen ikääntymisprosessi kiihtyy usein ulkoisten haittatekijöiden vaikutuksesta, haitallisista elintavoista ja lukuisista muista syistä johtuen. Pitayauute hidastaa ihosolujen ikääntymisprosessia ja palauttaa ihon tasapainon. Tämä ”hidastus” antaa ihon uudistua rauhassa ja saa ihon näyttämään nuorekkaalta pidempään.
Kaviaariuutetta on linjan kaikissa tuotteissa. Se on ylellinen raaka-aine, joka parantaa ihon aineenvaihduntaa ja ääreisverenkiertoa ja häivyttää juonteita ja ryppyjä. Lisäksi se ehkäisee ympäristön haittatekijöiden ennenaikaisia vanhentavia vaikutuksia. Kaviaariuute parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ja tasapainottaa ihon kosteuspitoisuuden. Ihosta tulee tasainen ja se saa parasta mahdollista hoitoa.


tästä Biodrogan sivuille Biodroga

Suolahuone


on todellakin kokeilemisen arvoinen! Saimme vielä rentouttavan päänhieronnan suolahuoneessa istuessamme, oli kyllä aivan mahtavaa!  Nyt jaksaa taas!

Suolahuonehoito annetaan nimensä mukaisesti suolalla vuoratussa huoneessa.
Seinäpinnoissa, katossa ja lattioissa  oleva suolakerros aiheuttaa huoneilmaan voimakkaan negatiivisen ionisaation, joka helpottaa omalta osaltaan hengitystä.
Suolahoitoa käytettiin jo keskiajalla.
Sopii kaikenikäisille, voidaan käyttää lähes kaikissa hengityselinsairauksissa ja ihottumissa.
Joissain maissa suolahuonehoito on otettu osaksi yhteiskunnan tukemaa terveydenhoitoa.
Hoito kestää 40 min. / kerta.
Pienillä lapsilla ja vaikeissa  tapauksisa ensimmäiset hoidot 5- 10 min.
Hoitojakson jälkeen huoneilma vaihdetaan ja uusi hoito aloitetaan puhtaassa ilmassa.

Hengitysilman mukana menevällä suolapölyllä on tulehduksia pienentävä ja limaa irrottava vaikutus hengitysteissä, se ohentaa paksuuntuneita limakalvoja ja tältä osin helpottaa hengitystä.
Ihohuokosiin joutuessaan suolapöly imee ympäröivästä ilmasta kosteutta itseensä, tämän ansiosta iho pysyy kosteana ja kimmoisana, suolalla on myös desinfioiva vaikutus.

Historiasta

Suolaluolat ovat olleet vuosisatoja ihmisten käytössä erilaisten vaivojen ja sairauksien hoidossa. Suolahoitoja käytettiin jo keskiajalla  kun munkit hoitivat sairaita suolaluolissa, joissa he hienonsivat suolakiveä ja potilaat hengittivät tätä suolahiukkasia sisältävää ilmaa.
Myöhemmin huomattiin, että suolakaivoksissa työskennelleet ihmiset olivat hengityselimistöltään terveempiä eikä heillä esiintynyt keuhkosairauksia kuten muulla väestöllä.

Yleensä suolahoito soveltuu käytettäväksi myös lääkehoidon ja muiden hoitomuotojen kanssa, mutta vakavissa sairauksissa on suolahoidon käytöstä neuvoteltava hoitavan lääkärin kanssa.Suolahuonehoito helpottamaan oloa, rentouttamaan...jopa parantamaan unen laatua. Suolahuoneesta on todettu saatavan apua mm. astmaatikkojen keuhkoputken yliärtyvyyden hoidossa.

Suositellaan: 
urheilijoille
laulajille ja puhujille
kuivasta ja huonosta sisäilmasta kärsiville
pölylle, homeelle tai liuotinaineille altistuville
tupakoitsijoille
iho- ongelmaisille
stressioireisille
unihäiriöisille
kuorsaajille
  
tästä linkistä voit tutustua suolahuonehoitoihin ja hintoihin:http://www.vanilliini.fi/index?page=42Kauneus- ja Suolahuone Vanilliini
Syynimaanväylä 4
90570 Oulu
Avoinna: sopimuksen mukaan
Ajanvaraus ja tiedustelut Syynimaa
puh. 050 407 3840

Kauneus- ja Suolahuone Vanilliini sijaitsee Syynimaalla Oulussa. Syynimaalle tultaessa moottoritieltä on helpointa käyttää ramppia numero 11 (Kaijonharju/Toppila). Ja sen jälkeen kääntyä kohti Kaijonharjua. Liikenneopasteet ohjaavat sen jälkeen kääntymään Syynimaalle.
Oulun keskustasta saavuttaessa tullaan suoraan Tuiran kautta Kaijonharjua/Yliopistoa kohti ja myös tässä tapauksessa liikenneopasteet ohjaavat vasemmalle, Syynimaalle.
Huom! Kaikki kartat/navigaattorit eivät vielä tunnista Syynimaanväylää, joka sai nimensä Oulun yhdistyessä lähikuntiin. Vanhoissa kartoissa Syynimaanväylä 4 on vielä Syynimaantie 4, Oulu.

*Blogiyhteistyö, tuotteita saatu testiin
*tekstiä lainattu Biodroga.fi ja Vanilliini.fi sivuilta

2 kommenttia:

 1. Suolahuone on osoittautunut hengitysvaikeuksiselle kuten minulle erittäin hyväksi hoitomuodoksi :) Suolahuoneessa on niin helppo hengittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, itsekin olen huomannut astmaatikkona että on todella hyväksi.
   Kiva että olet saanut siitä apua:-)

   Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!