maanantai 16. helmikuuta 2015

DIY- tein ite, virkkasin ja värkkäsin


Näitä dominokeksejä on tullut virkkailtua viime aikoina joitain. Alussa tuntui varsinkin tuo aloitus hirmuisen tuskaisalta näille nakkisormilleni, mutta kyllä se siitä alkaa sujumaan kun treenaa tarpeeksi:) Lankana on Bommix Bamboo.


Meidän Kuopuksen lempileikki on kotileikki. Astioita onkin ihan hirmuiset määrät kertynyt, osa taitaa olla myös vanhempien tyttöjen vanhoja. Vaaleanpunaiset posliiniastiat saatu synttärilahjaksi Ikeasta. Taustalla pieni puinen hella puukasareineen ja teepannuineen on Mailegin. Siellä on myös patonki uunissa. Tämä lelu taisi löytyä yhtenä jouluna pukinkontista muistelen.


Eivät nämä nyt mitään suuren käsityötaidon näytteitä ole, mutta kelpasivat kumminkin leikkijöille!

Olisi tietenkin pitänyt suoristella ja vähän ja ehkä höyryttää nuo ennen kuvausta? Olen oppinut täällä blogimaailmassa, että monet ahkerat käsityöimmeiset viimeistelee työnsä höyryttämällä, mikä on hieno asia jos viitseliäisyyttä löytyy. Minulta ei:)

Tilauksessa on lisää keksejä ja lankakaupoille pitänee lähtä. Donitseja kuulemma tarvitaan myös.

Verkkoluennon aikana on kätevää värkätä jotain vaaleanpunaista.


Pitihän meillä saada oikeaakin herkkua keksien valmistumisen kunniaksi. Vanhempani toivat taas Turkista varmaan laukullisen lokumeita. Tässä tällä kertaa makuna granaattiomena. 
Mielenkiintoisia karkkeja nuo ovat, en oikein tiedä että tykkäänkö niistä vai en. Lapset onneksi ovat päätöksen jo aikaa sitten tehneet, joten ei nuo koskaan meillä jää kaappiin happanemaan:)

Pakko laittaa vielä tähän loppukevennyskuva ettei mene liian syvälliseksi taas:Hey buddy, let´s go out now,  I ´ve my new ear flaps on!
Hauskaa alkuviikkoa!
Anne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!