perjantai 12. syyskuuta 2014

Kauneushoitola Vanilliini

Kävin tutustumassa, Kauneushoitola Vanilliinin Syynimaan toimipisteessä on nyt synttärijuhlat ja ihania tarjouksia! Katso tästä tarkemmin:

Vanilliinin sivut

Tyttären kanssa kokeiltiin suolahuonetta, kun meillä on kummallakin yskä joka on vain pitkittynyt. Mielenkiintoinen kokemus.  Varsinkin kun tällä neidillä on armoton esipuberteetti- ei olisi millään halunnut sinne,  ja sain kyllä myös kuulla! Aikoo kuulemma muutta johonkin toiseen kotiin, kun pakotetaan kaikkeen :)
Itsellä ääni meni käheäksi suolan seassa istuessa ja koko illan tuntui että ääni katoaa. Mutta seuraavana päivänä ei yskittänyt enää niin rajusti. Mullahan on käytössä Flixotide noihin astman oireisiin. Eipä ole kuulunut tyttökään yskivän tänä aamuna. Hänellä oli Ventoline nestemäisenä jo käytössä, vaikka ei siitä tuntunut olevan apua paljoakaan.  Paremmin iltayskää rauhoitti pikkulusikallinen hunajaa.

Kannattaa mennä nyt tutustumaan, tosi mukava ja asiantunteva henkilökunta ja ihana miljöö. Tänään vielä ehtii noihin kympin tarjoushoitoihinkin! Kokeilin myös käsihoitoa, oli kyllä niin ihanaa.Sain kassillisen tuotenäytteitä, kun varasin ajan kasvohoitoon. Kolmea erilaista meikkivoidetta, ripsiväri, kasvovoidetta ja silmänympärys voidetta. Biodrogalta tuli hankittua myös isompi voidepurkki. Pääsee testailemaan!
Mukavaa loppuviikkoa!
Anne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!