sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Onko sisustustarrat muuten enää pinnalla?

Tiedän koteja, joissa on vähän niinkuin jokainen huone nimetty sisustustekstein, että sitten tietää varmasti, mikä huone on kyseessä. Niin ja sitten on yleensä vielä muita tekstejä, että sitä tietää mitä missäkin kohtaa tehdään. Onhan se hauskan näköistä.
Tiedän myös koteja, joihin nuo usein kovin koukeroisella fontilla koreilevat tarrat eivät ole eksyneet, eivätkä eksy. Taidan itse kuulua jälkimmäisiin kodinomistajiin. Mutta yksi tarra on tullut minullakin liimattua, ihan vain koemielessä. Se on juuri se perinteinen , Home sweet home.
Mutta sitten mua alkoi vähäsen ärsyttää, ihan vaan silleen pikkusen, että onko pakko olla samanlaista kuin muilla. Ratkaisin asian tällä tavalla.Ihan hauska siitä tuli :)
Ootko sinä tarrojen puolesta vai vastaan?

1 kommentti:

  1. Täytyy sanoa, että itse en hirveästi painota valinnoissani sitä, onko jokin pinnalla vai ei. Toki pinnalla olevat jutut tulee esille vähän joka suunnasta, joten niihin on helppo ihastua - näin kävi tarrojenkin kohdalla :) Olin jokunen vuosi sitten töissä eräässä sisustusliikkeessä ja ai että noita ihania tarroja sai ihastella joka päivä! Pari eksyi sitten kotiinkin. En aivan älyttömästi niitä fanita, mutta kotona olevat pari menee toistaiseksi ihan kivasti :) Tosin makkarin puolella on suunnitteilla remppa niin sieltä saa tarra mennä!

    VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!