torstai 28. marraskuuta 2013

Joulun punaista sisustelua...

Hyvää aamupäivää täältä pääkallokelin keskeltä!
Kirjoittelen teille jouluasioista. Täksi jouluksi on tehnyt mieli laittaa oikein semmoista perinteistä punaista väriä kotiin. Jouluihmisenä olen tietty hyvissä ajoin aloittanut joulukoristelut. Ei sentään ihan kaikkea ole vielä laitettu paikoilleen, mutta jouluista verhoa, pöytäliinaa..ja tietysti jouluvaloja! Jokin aika sitten olikin niin synkkää ja pimeää,  kun ei ollut lunta, että valoja oli ihan pakko laitella sinne tänne. Sitten kun lunta saatiin , tuntuu, että nyt valot oikein pääsevät oikeuksiinsa. Ja miten ihana valo on tuolla ulkona iltaisin, kyllä tuo lumi on niin ihmeellinen asia.

Posti tuo hirveät määrät mainoksia tähän aikaan vuodesta, ja välillä niitä on niin mukava selailla ja haaveilla. Lapset lukee innolla lelulehtiä ja merkkailee sieltä omia toiveitaan, ja äiskä yhtä innolla vaikkapa Askon kuvastoa! 

Ostoslistalla on tähtipeitto, ja ehdottomasti punainen, sohvan nurkkaan onkin jo hankittu samantyylisiä tyynyjä. Ihanan pehmeetä pitää olla!  Nyt kun tuo on tarjouksessa, sopii se minunkin kukkarolleni.
En saanut kuvaa kopioitua, joten tässä on linkki :

Muistuttaisin vielä, että Country Annien  nettikauppa  on avoinna enää 3 päivää! 
Siis marraskuun loppuun saakka. Kannattaa tsekata, oisko itselle tai lahjaksi mitään sopivaa, nyt saa halvalla ihania juttuja !

Mukavaa torstaipäivää!
Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!