torstai 3. lokakuuta 2013

Uusi lemmikki

Meillä ei ole pitkään aikaan ollut paljoa huonekasveja, sillä jostain ihmeen syystä ne aina meille kotiuduttuaan heittävät lähes poikkeuksetta henkensä. Olen siis ollut jo luovuttamassa sen suhteen.

Ai miten niin pitää kastella ? Niin , mutta kun ei sitä muista. Elämässä on muutakin kuin puutarhanhoito, sanovat sitten kiinalaiset sananlaskut mitä tahansa.

Nyt kuitenkin päätin, että meille voisi tulla uusi lemmikki, ja se on nimeltään rahapuu, myös paratiisipensaaksi sanottu. Koska se vaatii kastelua vain harvoin, se pääsi ostoskärryihini marketin hyllyltä. Raukka.Minusta tuo näyttää tosi kivalta. Kuvittele,  se voi kasvaa monta metriä korkeaksi! Tosin se kasvaa hyvin hitaasti. Tosin meillä se ei ehkä kasva lainkaan. Siihen nyt vain on varauduttava. Ainoa viherkasvi, jonka tähän astisen elämäni aikana olen saanut pidettyä hengissä useampia vuosia, on kultaköynnös. Sen helpompaa ei ole missään.

Kultaköynnös taitaa olla sitten tämän viherpeukalon seuraava hankinta.4 kommenttia:

  1. miun vinkki on onnenbambu. se kun nääs viihtyy pullossa. kuinka kätevää onkaan lisätä vettä vain kerran puolessa vuodessa. suunnilleen siinä ajassa se sen vesimäärän juo XD

    VastaaPoista
  2. Kiitos mehtäemäntä, tuo oli hyvä vinkki XD, laitetaanpa korvan taa.

    VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!