torstai 9. toukokuuta 2013

Tanskassa ostoksilla vol1

stilleben

stilleben


Viime viikolla meillä oli muutaman päivän pikareissu Eurooppaan , joka oli samalla pikkuinen yhteinen loma (vaikkakin työn puitteissa) rakkaan ihmisen kanssa, mutta en kerro enempää, sillä onni on niin hauras ja sanotaan että jolla se on , sen kätkeköön. En malta olla paljastamatta kuitenkaan
 sitä että matkaseuranani oli lasteni isä ja nautimme reissusta täysin siemauksin . Varsinkin minä, joka oon niin harvoin päässyt minnekään, ahmin kaikkea uutta silmilläni ja kamerallani , tietysti :)

Nämä kuvat ei kuitenkaan ole itse ottamiani, vaan nappasin ko. yritysten sivuilta täältä ja täältä
sekä täältä


Royal Cafe

Royal Cafe
 Hayn tuotteita toki saa Suomestakin, mutta tuolla Hayhousessa todella tahtosin käyä, sillä se on varmana aikamoinen elämys!  Tämän kuvapostauksen halusin laittaa, koska oikeasti emme ehtineet Tanskassa pysähtyä kuin jatkolennon odotuksen ajan. Näissä kaupoissa haluan joskus vielä käyä! 

Mutta ei harmita yhtään, ettei nyt ehditty käymään. Mulla on nyt sellanen fiilis, ettei mikään jaksa harmittaa :)

Hampurissa sitten kun oisimme ehtineet pistäytyä joissain keskustan liikkeissä, olimme niin väsyneitä ettei aateltu muuta kuin lauttaan pääsyä, miehen lupailemaa siellä yöllä tarjottavaa taivaallista siskonmakkarakeittoa...ja unta! Kahen tunnin satamassa odotuksen jälkeen pääsimme laivaan ja keitto olikin tällä kertaa kanakeittoa, mutta kaikkien matkalla olleiden kommellusten ja ankaran kaupan vääntämisen jälkeen mikä tahansa kelpasi nälkäisille.

Seuraavana päivänä tarjolla oli seisova pöytä, joka notkui toinen toistaan upeampia herkkuja! Syötiin aika kalavoittoinen ateria, tosi hyvää oli. Jälkiruokia oli myös aivan ihania, monen sorttisia, vaniljajäätelökin oli oikean vaniljan väristä!

Tääsä alla kuvia Hayn sivuilta, ihanan pelkistettyä ja toisaalta niin mutkikasta ja värikästä!
Hay.dk          
Hay.dk

Seuraavalla kerralla sitten käyn kyl kaikissa mahollisissa kaupoissa räpsimässä kuvia. Tosin saa nähä milloin se onnistuu, tämänkin reissun mahdollisti ihanat vanhempani jotka auliisti ottivat lapsemme hoitoonsa. Mulla oli kaiken aikaa huono omatunto, kun sillen jätin lapseni, vaikka ne jäi parhaimpaan hoitoon mitä voi aatella. Sellanen vain on äidin mieli.

Mutta voihan se meijän seuraava kerta tulla piankin koko perheelle, sillä kesäloma alkaa pian ja mun liikkeeni loppuu toukokuussa, sitten ollaan vapaita! Jee!

 Mutta nyt täytyy lähtä rappaan yhden talomme seiniä vanhasta maalista- siitä kerron myöhemmin.
Mukavaa päivää ja Helatorstaita!
Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!