perjantai 17. toukokuuta 2013

Lämmintä piisaa

Kesä tipahti tänne niin nopsaan ettei oikeen perässä meinaa pysyä. Kauan odotettu lämpö hellii nyt meitä! 

NAUTITAAN nyt , eikä valiteta, että on liian kuuma :)

Tänään Eurooppaan matkannut toinen puoliskoni kertoi päivällä, että siellä sää kylmeni äkkiä...joten nyt pihalle hommiin tai muuten vaan oleskelemaan ja viettämään sitä laatuaikaa, jos se kylmärintama eksyy tänne.Lempikukkani hortensia pääsi terassille valoon. Tai yksi niistä, pioni ja ruusu on myös niitä lemppareitani.

Mikä on sun lempikukkasi?

 En oo vielä innoissani aloittanu mitään kukkapenkin teko jutskia...oon ollu vähäsen väsyny kun koiranröykäle herätti mua kolmesti viime yönä. Kipeä taas, nyt on tyrä alkanu vaivaan ja illalla löytyi varsinainen vika , niskassa lähes viidensentin kolikon kokoinen reikä? tai verinen rupi, jota aristaa hitsin paljon...yleensä antaa kaikki kattoo, mutta ny ei ois antanu koskeekaan tähän. Saa nähä pitääkö jo viikonloppuna viiä eläinlääkärille.

 Antibioottikuuri tuon rikkoutuneen ja poistetun sylkirauhasen takia jatkuu vielä- eli kauhiaa vaaraa ei kai pitäs olla ihon tulehtumisesta. 

Mutta kohta kyllä vien sen jollekin luontaisterapeutille, musta näyttää siltä nuo antibiootit tekee hallaa koko keholle. Enkä kai taia olla siinä kauhian väärässäkään.


Toinen syy miksen oo ehtiny laittaa pihaa , on , että mulla on ainaski kymmenen tuunausprojektia tekeillä ja tässä niistä yksi :


josta kerron lisää myöhemmin! Nyt koiraa hoitamaan, ja tutkimaan mikä se reikä mahtaa olla  ( lapset hoitaaki melkein ite ittensä ,ne pienimmät niistä on nimittäin jo unten mailla ) 

Toisella kädellä teen jotain prokkistani, sillä mua ottaa päähän se, että teen kaikkea yhdellä aikaa ja sen vuoksi mikään ei valmistu kauhian nopsaan. Mutta kun ideoita on niin paljon, on pakko heti aloittaa kun inspis tulee- ja ettei idea unohdu!

Tuntuuko tutulta?  :-)

Ihanaa , lämmintä, rentouttavaa perjantai iltaa!

Anne

2 kommenttia:

 1. no voi kakka jos teillä on tuasen koira kipee..toivotaan nyt jotta ei ois mitään vakavaa.

  Miunkii yx lempparikukista on hortensia.en vaan raaski sitä ikinä ostaa kun on olevinaan niin kallis ja mie tapan sen varmaan heti :D

  mullaki täällä näitä tuunaus projekteja sen sata vauhdissa yhtä aikaa*kirosana*keittiönpöytä on niin täynnä kamaa, että ihan vatuttaa..

  VastaaPoista
 2. Minäki vasta ny raaskiin ostaa tän kesän ekan...onhan ne kalliita mutta helppoja :-)

  sehän se on, että ne pitää aina koittaa jonnekin piilottaa ne keskeneräset, ja sit ne unohtuu..

  VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!