keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Upeat Gant Home tekstiilit

 Ihastuin ihan hirrrrveeesti näihin Gantin Tree of Life pussilakanoihin. Jo pelkästään tuo nimi, elämänpuu, on jotenkin niin puoleensavetävä. ( kirjotin muuten ensin vahingossa eläinpuu ja repesin täälä nauraan yksikseni, vanhin lapsi lähti jo kouluun ja muut kolme vielä unten mailla ) Room 21 nettisivuilta nää löysin ja nyt sais tilattua edullisesti, sillä

petivaatteista on siellä nyt 40 % alennus , joka näyttääkin olevan laskettu jo valmiiksi hintoihin. tästä pääset Room21 sivuille katsomaan Tree of Life pussilakanoiden yksityiskohtaisempia tietoja ja muitakin ihanuuksia:  
- 40% petivaatteista
kuva by Room21
kuva by Room21


"Tree of life pussilakana Gant Homelta. Tree of Life on romanttinen ja kaunis ja on tehty 100% egyptiläisestä puuvillasta. Tree of lifen voit valita joko yhdelle tai kahdelle sopivassa isossa koossa" (lainaus Room21 sivulta.) 
Minuun aina vetoaa tuo sinivalkoisuus, vaikka ei sitä yhdistelmää kauheesti meillä näykään.  Mutta kattokaa nyt , oispa ihana noihin käyä tutimaan! Meillä onkin aikaa siitä kun on viimeksi uusittu vuodetekstiilejä, joten nyt on jo aika. 

Mukavaa ja iloista päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!