tiistai 23. huhtikuuta 2013

Sisustustarrat

Olen tässä jo jonkun aikaa etiskellyt kunnollisia sisustustarroja myytäväksi. Sillä ne eivät todellakaan ole kaikki samanlaatuisia. Nyt olen löytänyt hyvälaatuisia tarroja tekevän kotimaisen toimittajan, jonka hinnat ovat varsin kilpailukykyiset. Mulle on tärkeää, että tarra on helppo irrottaa ja kiinnittää , ei siten että sanat katkeilevat ja repeilevät. Ja tietysti että tarra kiinnittyy pintaan helposti ja pysyy. 
Testasin ensin kotona, ennen kuin tein päätöstä hankkia isompaa erää. Tyttöjen kylppäri tarvitsi oveensa jotain, ja kyllä olen tyytyväinen , tosi hienolaatuisia tarroja kaikin puolin. Näitä siis piakkoin meiltä.Mukavaa päivää kaikille ja uudet lukijat, tervetuloa !
Anne


2 kommenttia:

  1. psssst..mie kovasti kaipailisin sellasia tarroja jotka vois laittaa suihkukaappiin kiinni. ei MISTÄÄN saa.. siinä siulle bisnes ideaa, laitahan poikimaan. mie ostan heti, jos vaan joku firma lupaa että pysyy suihkukaapin ovissa. siis ulkopuolella tietenki, ei siellä suihkusateessa kestäis mikään. Myös kaakeleihin kaipailen hirveesti sellasia kestäviä tarroja. kaikenlaisia tuhruksia tullu kokeiltua ja hermot vaan menee niiden kanssa..

    VastaaPoista
  2. Hei kiitti vinkistä :) kysynpä, ainakin ohjeissa oli lupaus kaakeleissa pysymisestä....suihkukaapista en tiiä vielä sannoo.

    VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!