keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Joulu on jo ovella ...ainakin kohta / Christmas is just around the corner...soon

Ihanaa kun saatiin lunta maahan! Itse odotan jo joulua kovin, onhan se ihanin juhla vuodesta. Ainakin Kuusamossa ja Lapualla on jo ollut oikein kunnon pakkasiakin, kuulin.
Keräsin tänne joitain lempijuttujani täksi jouluksi, kaikkiin näihin voi tutustua myös Country Annien nettikaupassa tai liikkeessä Oulussa.
/
I love it when it rained snow on the ground! Already look forward to Christmas, after all, it is the most wonderful holidays of the year. At least in Kuusamo and Lapua has already been a very good cold, I heard.

I collected here some of my favorite stuff for this Christmas, all of these can be found in
 
Country Annie's  online shop or our store in Oulu, Finland.
 Niin ja unohtamatta pikku vesseleitä..meiltä saa myös nyt Angry Birds lastenhuoneen sisustustarroja!
/ Oh, and not forgetting the little kids .. we have also now Angry Birds children room decor wall stickers!
 

Tämä essu on niin sopiva kaikille , jotka joulun valmisteluiden hyörinästä stressiä saavat. Olkaa rauhassa, älkää ottako paineita. Tärkeintä on kuitenkin rento yhdessäolo ja rakkaus.
/
This apron is so good for everyone who bustle of Christmas preparations to receive the stress. Take it easy, do not take the pressure. The most important thing is, however, a casual get-together, and love.

2 kommenttia:

  1. Mä sain ainakin nyt suuren stressin kun vahingossa laitoin kitsenaidin päälle ja säilytä vatkaimia kulhossa ja oallovatkain meni IHAN kieroon!! Sillä ei tehä enää mitään!!! Ja jouluks pitäis leipoakki!! Ihania juttuja olet kuvannut ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Bikke:) nuo kuvat ei ole itse ottamiani, vaan ne ovat tuotekuvia valmistajalta:)
    Voi harmi jos se meni rikki! Onneksi jouluun on vielä hyvän aikaa kumminkin, minä aattelin laittaa lapset vatkaamaan taikinoita, kun niillä sitä intoa siihen riittää:)

    VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!