keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Arvonnan voittaja / Giveaway's winner

on maruska!
Onnea voittajalle ja suuri lämmin kiitos osallistuneille!

Laitan kuvan palkinnosta , kun ehdin. Nyt on ollut hiukan muuta, lapsi yli 40 : n kuumeessa ja olen ollut kotona häntä hoitamassa, mies kun lensi taas työreissulle. Koira pissasi yläkerran matolle ja sitä olen pessyt mäntysuovalla, voi ei kun nuo muut ymmärtäisi, että toista koiraa ei tule. " Mutta sellainen pieni, jota lapset voisi taluttaa itse" Niin , sellainen pieni jonka minä loppujen lopuksi hoitaisin yksin, ja mikä show siitä tulisi, kun yltiörauhalliselle Bassolle tulisi kaveri jonka kanssa kirmata sisällä! Uhkasin viedä koiranpennun takaisin siltä seisomalta jos sellainen ilmestyy tähän huusholliin , oli se sitten kuin suloinen tahansa.

 Huomenna pieneksi hetkeksi töihin ja sitten onkin onneksi juhannus!
Meidän perheessä se menee näemmä sairastaessa, pienimmäisellä turposi silmät tänään aika hurjan näköiseksi. Äiti kertoi, että äidin äiti oli pihlajalle allerginen, mutta kyllä tää taitaa olla jotaIn virusta.

Kotia en ole ehtinyt laittaa juurikaan , vasta vietettiin tyttöjen synttäreitä ja valkeat seinät huutaa tyhjyyttään vain täällä.

Sisustustarroja en taida laittaa, mitä ehdotatte olohuoneen korkealle tyhjälle seinälle?
Tuo seinä on arviolta 4 metriä. Palan halusta maalata seiniä väreillä, tosi valjua pelkkä valkoinen joka nyt on.
Kun meillä on jonkin verran antiikkikalusteita ja tulee aina olemaan, niin mielestäni ne eivät saa oikeutta valkeaa seinää vasten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!