tiistai 29. maaliskuuta 2016

Keväällä luutu kasvoi käteen kiinni

Valo. Se lisääntyy päivä päivältä ja uhkaa paljastaa salaisuuden. Salaisuuden, mikä on pelkkää PÖLYÄ!
Iskeekö sinuun keväisin siivousvimma? Täällä ainakin on ehditty siivota jo monta kaappia ja hyllyä. Lehdenkeräyslaatikko on täyttynyt hiljalleen ja myös dvd- levyt on pesty ja kaikki naarmuiset odottavat uusiokäyttöä. Kannet laitoin tosin sekajätteeseen, en keksinyt niille mitään käyttöä.

Teinin yöpöytä on omituisen siisti!

Mahtavinta on, että myös perheen teini on saaanut aikaan ihmeen: hän on siivonnut huoneensa! Yleensä se muistuttaa...lähimpänä lienee sana kaatopaikka.

Jättisuuri Ikeakassi oottaa makkarin nurkassa kirppikselle pääsyä. Auton ollessa edelleen rikki se odottaa odottamistaan ja on se vain jännä miten nuo tekemättömät hommat tulee jopa uniin. Loman jälkeen se eka yö on aina vähän hankala, uni ei tahdo millään tulla silmään ja kun tulee, unen läpi odottaa koko ajan milloin se kello soi. Viime yönä valmistin Ilonalle pentulaatikkoa vanhasta muuttolaatikosta  ja koko makkari oli ihan täynnä niitä Ikeakasseja, kaikki pursusivat jos jonkinmoista roinaa. Olin ihan hermona, että mistä tätä roinaa oikein tulee ja tulee.

Lisäksi Ilona ihan oikeasti, ei unessa, ramppasi koko alkuyön edestakaisin- pikkupikkukäpälien pientä rapinaa ja aina piti nostaa takaisin sänkyyn.Siinä tulikin kerrottua jo iloinen uutinen, Ilona saa ehkä pentuja. Ultrassa ei tosin olla käyty, joten varmaahan se ei kai ole ennen kuin pennut sieltä alkaa putkahdella. Mutta kaikki merkit nyt viittaa siihen! Koirien keskinäinen elämä on muuttunut todella paljon, Pena on kastroinnin jälkeen tullut niin uneliaaksi ja joskus tuntuu, ettei se tee muuta kuin istuu keittiön tuolilla ja odottaa herkkuja. Siitä tuli nimittäin hirveä syöppö sen jälkeen,  kun se leikattiin. Ilona taas lakkasi kokonaan leikkimästä, kun nyt tämä oletettu tiineys alkoi, nukkuu vain ja ärähtelee Pena- raukalle!

Painajaisia on tullut nähtyä jo siitäkin...pentuja olen kanniskellut sylissä pitkin poikin kaupunkia, hassua kuten unissa yleensäkin, pennut vain olivat muka syntyneet etuajassa ja silti olivat jo aikuisen chihun kokoisia rötkäleitä.  Toinen uutinen kun tälle keväälle on, että meidän asunto laitetaan vuokranantajan toimesta myyntiin. Asioilla on tapana kasautua. Juuri samaan aikaan kun koiran pitäisi saada pentuja, meidän pitäisi häipyä esittelyjen ajaksi, siitä tuo höpsö uni. Mutta ehkä kukaan ei tule katsomaan. Sitä toivon.

Oletko sinä muuten käyttänyt vanhoja dvd- elokuvia johonkin DIY-juttuun? Meillä on niitä nyt tuossa tiskipöydälle iso kasa, enkä ole vielä aivan varma, mitä tuunaisin niistä.


6 kommenttia:

 1. Oih, sielä on odotuksen hurmaa <3 Minäkin odotan puhelua, joka toivottavasti on hyvä. En ole tehnyt DIY-juttuja aikoihin, joten ei ole antaa neuvoja. Mutta kannattaa tsekata Pinterestistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 hurman ja pelon sekaista:D
   Toivottavasti sinulle on tulossa hyviä uutisia!
   Kiitos vinkistä, Pinterestistähän löytyy varmasti kaikkia ihania ideoita.

   Poista
 2. Voi ei miten jännittävää. <3 On muuten totta miten kevätaurinko herättää siivoushirmun. Valoisaa viikkoa Anne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin!
   Siivoilut täällä jatkuneet koko illan;D
   Valoisaa viikkoa Tiia <3

   Poista
 3. Minuun ikkunoista sisään paistava kevät aurinko saa kiehun aikaiseksi :) Kaameat ikkunat ja vielä kaameampi huusholli!... No... siivotaan joskus :)

  Pennut on niin söpösiä...... Onnea matkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Mutta joskus pitää vain kääntää katseensa pois:D aina ei voi olla siivoilemassa.
   Kiitos onnentoivotuksesta, sitä varmasti tarvitaan! Chihut ovat kuulemma aika huonoja synnyttäjiä, kyllä täällä jo on ihan kunnon ressi päällä:D

   Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!