Näkymä meidän olohuoneen ikkunasta eilen illalla. |
Leivontablogi poliisi ei ehkä tykkää, mutta en silti voinut vastustaa....laitoin piimäkakkuun vähän uusia mausteita. Hyvää tuli! Koko kakku meni siltä istumalta, tosin apulaisia syömiseen oli aika monta. Ihanan helppotekoinen kakku!
3 dl piimää
1 dl voisulaa
4 dl vehnäjauhoja
1 rlk vaniljasokeria
2 tl soodaa
1 tl kardemummaa
1 tl intialaista sahramia
1 rkl karpalojauhetta
Tee näin:
Sulata voi tai margariini, lisää kaikki aineet- sooda jauhojen seassa- ja sekoita hyvin. Karpalojauheen voi varmasti korvata jollain muulla tai jättää kokonaan pois, jos sinulla ei satu olemaan sitä.
Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa n. 1 tunti.
Odota etttä kakku on hyvin jäähtynyt, ja kumoa se sitten vasta vadille.
Oi mutta nam, karpalojauhe ja sahrami antoivat varmasti ihanasti uutta väriä ja piristävää makuvivahdetta. <3
VastaaPoistaKyllä, siitä tuli aika jännä vivahde kakkuun:)
PoistaItse ainakin tykkäsin, poikkeaa aika paljon totutusta.
Kuulostaa ja näyttää herkulliselta :D Kiitos kun jaoit ohjeen kanssamme <3
VastaaPoistaEhkäpä tämä kakku kruunaa meidän sunnuntain päiväkahvit!
Kiitos <3 Tuitiina!
PoistaToivottavasti kakku onnistui ohjeillani:)