torstai 4. helmikuuta 2016

Tuli odotettu...

...paketillinen kauneutta! Nimittäin Yves Rocherilta tilaamani kauneuden ja hyvinvoinnin vitamiinit!
Monelle teistä varmasti Yves Rocher onkin jo aivan tuttu? Minä ainakin tutustuin siihen jo lapsena, ja nuorena aikuisena tuli aika useasti tilattua ihonhoitotuotteita. Nyt olikin ollut viime tilauksesta aikaa jo monia monia vuosia. Koska olen Lyonessin sme- agentti ja minulla on Lyonessin cashback- kortti jonka kanssa saan Yves Rocherilta 10 % cashbackia, tilasin ennen joulua joitain tuotteita lahjaksi ja samalla itselleni lisäravinteita.

Lähetä minulle countryannieliving@gmail.com oma mailiosoitteesi, jos haluat ilmaisen cashback- kortin joka toimii jo 46: ssa eri maassa, nettikaupoissa ja kivijalkaliikkeissä! Saat rahaa takaisin ostoksistasi, ja paljon hienoja etuja. Minulle saa aina myös soittaa, mutta en nyt laita numeroani tähän, sitä voi kysyä sähköpostilla.

 Uskon enemmän sisältäpäin saatavaan kauneuteen, ja kauneudenhoitoalan opintojen myötä uskoni siihen on vain vahvistunut. Tottakai voitelen silti ahkerasti naamaani milloin mitäkin tököttiä, etenkin nyt talvella kun huoneilma on kuumaa ja kuivaa ja pakkanen kiristää ihoa. Mutta joulukuussa olin alkanut ajatella enemmän ja enemmän sisäistä kauneutta, noin niinkuin monessakin merkityksessä. (Se monimerkityksellisyys on tosin vielä hiukan jäänyt avautumatta, mutta ajan kanssa siitäkin tulee hyvä. Se liittyy itsensä hyväksymiseen sellaisena kuin on ja omaan minäkuvaan, siitä ehkä juttelen teille myöhemmin)


 Valitsin siis ostoskoriini muutaman laatikon vitamiinipillereitä. Enkä ole katunut! Nyt odotin innolla ja jo vähän kärsimättömänä uutta satsia, sillä ihoni alkoi selvästi mennä taas huonompaan suuntaan. Enhän voi olla ihan varma, johtuuko se näiden lisäravinteiden puutteesta vai vaikkapa hormoneista tai stressistä, mutta uskon että on sillä jotain tekemistä asian kanssa! Olen nimittäin aika varma, että kun nyt aloin taas popsia niitä, iho aloittaa silenemisen.

Näissä käyttämissäni tableteissa on siis C- vitamiinia, sinkkiä, seleeniä ja E- vitamiinia. Käytän myös tätä :

"Kaunista ihoa sisäisesti! Olemme valinneet ravintolisään purasruoho-, viinirypäleensiemen- ja mustaherukkaöljyn, jotka sisältävät todella runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja. Nämä kolme kasviöljyä on yhdistetty antioksidanttivaikutteiseen E-vitamiiniin, joka edistää solujen suojautumista ulkoisten rasitteiden aiheuttamalta hapettumisstressiltä. Ihosi alkaa vähitellen tuntua pehmeämmältä, kimmoisammalta ja kiinteämmältä."


Näitä olen myös syönyt ja tilasin lisää, ehkä olo olisi sitten vähän pirteämpi kuin mitä se tällä hetkellä on ( kohtuullisen vetämätön) .On yksi asia ylitse muiden, mistä tykkään Yves Rocherissa ja se on yhteiskuntavastuun kantaminen. Puiden istutuskampanja uppoaa ainakin minuun ihan satakymmenellä. Yksi puu istutetaan aina jokaista ostamaasi puulogolla varustettua tuotetta kohden. Siitä voit lukea enemmän täällä.

Iloinen yllätys oli vielä kaikki nämä kaupanpäälliset!


Tietysti yritän muistaa juoda myös paljon vettä ja syödä terveellisesti. Mutta kuka sitä nyt aina jaksaa vahtia kaikkea mitä suuhunsa pistää, eikä usein ole aikaa edes syödä hyvin ja järkevästi ...nimimerkillä söin äsken Kismetin, siinähän luki että Ihanalle.
Muistakaa olla itsellenne ihania!
-Tämä blogipostaus sisältää mainoslinkkejä-

4 kommenttia:

 1. Yves Rocher on ihana ja ensimmäiset meikkikokeilut nuorena Yvesillä, joten nostalgiaa on ilmassa. Plaisirs Nature tuotteet on lemppareita ja niistä voisin käyttää kaikkia! Vitskujakin olen tilaillut sieltä. <3

  Ihanaa iltaa Anne ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, muistelen että itselläkin oli eka ripsari Yves Rocherin Plaisirs Nature- sarjasta:)
   Kivaa iltaa sinullekin Tiia <3

   Poista
 2. Suomessa asuessa ostelin/tilailin aina Yves Rocherin tuotteita. Täällä olen niitä välillä kaipaillut mutta huomasinkin äskettäin että heillä on täällä kauppa:)
  Mukavaa viikonloppua Anne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hyvä että sinnekin on avattu liike:)
   Minusta tuotteet on oikein hyviä, eikä hinnalla pilattuja.
   Hyvää viikonloppua Jael <3

   Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!