Eilen illalla tuijotin Taste UK:ta silmä tarkkana ja koitin keskittyä ohjelmaan vimmatusti samalla kun Kuopus 7 v. tavasi suureen ääneen tekstityksestä ylärivin, alariviä hän ei vielä ehdikään lukea. Vielä vuosi sitten mua ei tippaakaan jaksanut kiinnostaa nää monituiset leivontarealityt, mutta näin se elämä ja ihminen muuttuu kaiken aikaa. Ehkä se hiukan vaikea kotielämä exän kanssa ei juuri innoittanut jauhopeukaloita syyhyymään, tiedä häntä.
Mokkapalapohjan päälle tulee ihana täyte. Tämä ohje on tosi nopea tehdä ja sen takia en käyttänyt liivatetta, halusin helpon jälkkärin ilman monimutkaisia työvaiheita. Pensasmustikat tuo mulle aina mieleen toisella mantereella asuva pikkusiskon, hän tekee maailman parhaat mustikkaleivokset.n
4 munaa
3 dl sokeria
4 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
100 g sulatettua leivontamargariinia
1 dl maitoa
½ dl vahvaa kahvia
Munat ja sokeri vaahdotetaan, lisätään joukkoon käännellen kuivat aineet. Lopuksi lisätään sulatettu margariini ja maito. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja kaada taikina siihen., Paista 225 asteessa noin 15 min.
Tee sillä aikaa täyte:
100g tuorejuustoa
200 g kreikkalaista jugurttia
½ dl tomusokeria
päälle:
200- 300 g pensasmustikoita
Kun pohja on jäähtynyt, leikkaa se annospaloiksi.
Laita jokaiselle palalle täytettä ja koristele pensasmustikoilla.
Halusin kokeilla raakaa kaakaojauhetta, koska siinä on niin paljon makua. Raaka kaakaossa on yli 1200 aktiivista ainesosaa ja se luetaan superfoodeihin. En tiedä tuhosinko paistamalla kaikki arvokkaat ravinteet, ja oliko tää tiedän mielestänne tuhlausta? Tykkään kuitenkin että siitä tulee kunnolla makua, lisään sitä aina tavallisen kaakaonkin joukkoon.
Tee sillä aikaa täyte:
100g tuorejuustoa
200 g kreikkalaista jugurttia
½ dl tomusokeria
päälle:
200- 300 g pensasmustikoita
Kun pohja on jäähtynyt, leikkaa se annospaloiksi.
Laita jokaiselle palalle täytettä ja koristele pensasmustikoilla.
Halusin kokeilla raakaa kaakaojauhetta, koska siinä on niin paljon makua. Raaka kaakaossa on yli 1200 aktiivista ainesosaa ja se luetaan superfoodeihin. En tiedä tuhosinko paistamalla kaikki arvokkaat ravinteet, ja oliko tää tiedän mielestänne tuhlausta? Tykkään kuitenkin että siitä tulee kunnolla makua, lisään sitä aina tavallisen kaakaonkin joukkoon.
-Sisältää mainoslinkin-
Onpas herkkua, kiitos ohjeesta!
VastaaPoistaOle hyvä, toivottavasti maistuu:)
PoistaHyvää viikonloppua SatuKoo!
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaMinä tuossa sekoilin, anteeksi! Ihana ohje, tätä pitää kokeilla! ja niin kauniita kuvia!
VastaaPoistaEi mitään Anu, tuttua täälläkin päässä:D
PoistaKiitos, kannattaa kokeilla jos haluaa suht helpolla jotain hyvää!
Kuvat otin ihan keskellä päivää, mutta näyttää kuin hämärä ois jo laskemassa...tätä on Suomen talvi, sinistä hetkeä täynnä.
Nam ihanaa ja mustikat, niissä on jotain niin somaa ja kaunista. <3 Kyllä maistuisi ja ties vaikka huomenna lähtisi kokeiluun, kun tytär tulee avopuolisonsa kanssa kylään.
VastaaPoistaLumista sunnuntaita Anne <3
Kokeile ihmeessä Tiia, kyllä nämä meillä ainakin teki kauppansa :)
PoistaIhanaa valkoista sunnuntaita sinulle Tiia <3
Anne. Voitit Jenkkipastilleja blogini arvonnassa. Otatko yhteyttä ja ilmoitatko osoitteesi pinkit.korkokengat@gmail.com
VastaaPoistaEikä! Voi ihanaa, kiitos kiitos tuhannesti Maiju! Laitan sulle mailia.
Poista