torstai 17. joulukuuta 2015

Elämä on.

Tänä vuonna aioin ilahduttaa ystäviä ja sukulaisia oikeilla postikorteilla, mutta en päässytkään postiin niitä viemään ajoissa koska autoni hajosi taas ja nyt näköjään lopullisesti. Melkein 2000 euroa siitä maksoin vain kolmisen kuukautta sitten, ja nyt....voitte ehkä kuvitella että oon vähäsen pahalla päällä! En voi kyllä kenellekään suositella tuota kyseistä autoliikettä, vaikka auto ei ollutkaan liikkeen auto vaan ilmeisesti heillä vain myynnissä oleva sukulaisen auto. Minulla ei siis minkäänlaista takuuta, koska kahden yksityisen välinen kauppa. Myyjät vakuuttivat että mitään vikaa ei autossa ole, kaikki toimii. Niinpä. Näin jouluksi ihan kiva yllätys, neljän lapsen yksinhuoltajalle, jolla on opiskelijan tulot. Uusi auto on onneksi löytynyt, mutta aika surkea joulu tulee, koska rahat menevät auton ostoon. Tyhmyydestä sakotetaan jne. itseppähän tyhmyyttäni, kiireessä sen kotteron ostin. Mutta onneksi elämässä tapahtuu aina kaikenlaista muuta valoisaa ja iloista tapahtumaa!

Vielä en kerro kaikkea, mutta senhän voin sentään kertoa että täällä on nen maailman kilteimmät lapset, jotka taas yhtenä iltana leipasivat kasan pipareita,

eikä niitä koristeltu millään ostokuorrutteilla, Esikoinen tekaisi itse erivärisiä kuorrutteita! On ne niin näppäriä.

Ja onneksi joulukortit ehtii silti vielä lähettää-

Postia lainaten:
"Ehdit vielä hyvin ilahduttaa ystäviä ja sukulaisia aidoilla joulukorteilla. Aito postikortti tuottaa ison ilon: hymyn saajan huulille, sykähdyksen sydänalaan ja lämmön tunnetta varpaita myöten.  Aidot asiat ovat harvoin korvattavissa sähköisesti, tunteet eivät koskaan.

Lähetä joulukortit 1.lk:ssa viimeistään 21.12. kirjelaatikon tyhjennysaikaan mennessä. "

Muistatko sinä oikeilla joulukorteilla läheisiäsi, vai laitatko hyvän joulun toivotukset jotenkin muuten?

4 kommenttia:

 1. Oi, miten suloinen apuri sulla on ollut - mulla oli myös ja samaa rotua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin innokkaita apureita täällä riittää;)
   Pitää muistaa vierailla luonasi kun on vähän enemmän aikaa lukea!
   Ihanaa joulun odotusta.

   Poista
 2. Ei vitsi miten minä tumpelo en ole ajatellut, että piparkakkuihin voi tehdä itse kuorrutteet... Nolottaa. Täytyy myöntää, että nyt on parina vuonna jäänyt joulukortit lähettämättä, vaikka aina ennen oli tärkeä toimenpide... Inhottavaa miten tämä maailma muuttuu niin tekniseksi.


  Ihanaa viikonloppua sinne ja ihanille apureille myös. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpsis tartte nolostua:)
   Minäkin oon vasta ihan viime vuosina alkanut harjotella tätä joulukorttien lähettämistä uudelleen. Ihan vain lähimmille ystäville ja sukulaisille.
   Kiitos Tiia ja ihanaa joulun odotusta sinulle <3

   Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!